Julie plaagt haar zusje Sarah

Julie en haar oudere zus Sofie zaten aan de eettafel met hun ouders te eten, zoals ze elke avond deden.

Zoals bij hen thuis gebruikelijk was, hield Sofie ervan het gesprek te domineren door haar ouders te vertellen over haar schooldag en hoe goed ze het in elke klas deed.

“Mama, vandaag zei meneer De Smet bij biologie dat ik op weg ben naar een van de beste cijfers die hij ooit voor ons individuele huiswerk heeft gezien.

“Oh dat is geweldig liefje ik ben echt blij voor je” antwoordde mama schijnbaar trots op haar dochter

“En geloof het of niet, bij de cursus kinderverzorging hadden ze zelfs van die grote babypoppen en ze lieten ons zien dat we wisten hoe we een luier moesten verschonen, ik bedoel waarom moeten ze ons leren hoe we luiers moeten verschonen in godsnaam”

“Je weet maar nooit, misschien komt het ooit van pas, als je zelf kinderen hebt.

Terwijl Sofie maar door bleef gaan vond Julie haar opschepperij steeds vervelender, ze had er eindelijk genoeg van en kon het niet laten om iets te zeggen….

“Jezus, hou je nou nooit eens op over jezelf te praten Sofie, ik ben het zat dat je maar door blijft gaan over hoe geweldig je in alles bent.

“Julie, wees niet zo respectloos en onbeleefd tegen je zus. Ze vertelt ons alleen maar over haar dag.

“Ja Julie wat is er mis met jou ben je jaloers op mij of zo?”

“Dat klopt, mama kiest haar kant, ze is te perfect om ooit iets verkeerd te doen.”

“Stop met zo’n onvolwassen snotaap te zijn Julie, je bent 15 jaar oud geen 5 in godsnaam, je gedraagt je als een baby” antwoordde moeder boos op haar dochters onvolwassenheid.

Met dat Julie liep naar haar kamer in stromende tranen, voelde zich volkomen waardeloos en inferieur over hoe haar leven was in vergelijking met haar zus.

De 18-jarige Sofie was altijd door iedereen gezien als het perfecte meisje, dat regelmatig hogere cijfers haalde dan Julie en een veel grotere groep vrienden had dankzij haar knappe uiterlijk en extraverte persoonlijkheid.
Maar Julie zag dat anders, zij zag Sofie als opschepperig en vol van zichzelf, altijd maar doorgaan over hoe ze dit of dat had gedaan. Julie had er genoeg van om in de schaduw van haar zus te leven.

Na Julies kleine uitbarsting was ze in haar kamer op haar bed gaan liggen om te mokken.
Terwijl ze daar lag, voelde ze zich boos over Sofie’s arrogante reactie en hoe mama haar zelfs had verdedigd.
Deze gedachten roerden zich in haar hoofd terwijl ze op bed lag en zich waardeloos en overstuur voelde, en al snel, ondanks dat het pas 18.30 uur was, viel ze in slaap.

Een paar uur later werd ze wakker en moest plassen. Toen ze op de klok keek, zag ze tot haar schrik dat het al 2 uur ’s nachts was en dat ze de hele avond had doorgeslapen. Omdat het al zo laat was, was iedereen naar bed gegaan.

Ze stond op en liep stilletjes naar de badkamer. Toen ze langs haar zusters kamer liep, merkte ze dat haar deur iets open stond en ze kon horen dat Sofie sliep.

Ze dacht na over de gebeurtenissen van de avond en hoe erg ze haar grote zus haatte toen haar plotseling een idee te binnen schoot.
Een deel van haar zei dat het gemeen en gemeen was om er zelfs maar aan te denken om zoiets te doen. Het andere deel herinnerde zich wat er eerder op de avond gebeurd was, en hoeveel haat ze op dat moment tegen Sofie voelde.

Ze ging stilletjes naar beneden naar de keuken en haalde een grote plastic kom, die ze vervolgens vulde met warm water uit de keukenkraan.

Julie ging toen terug naar boven en sloop heel langzaam de slaapkamer van haar zus binnen, terwijl ze zag dat Sofie in een diepe slaap leek te zijn.

Ze zette de kom naast haar bed neer en tilde zachtjes Sofie’s hand op, voorzichtig om haar niet wakker te maken, en legde die in het warme water.

Ze bleef staan wachten…….. na ongeveer 2 minuten stond ze op het punt het op te geven, omdat ze zichzelf ervan overtuigd had dat het een stom idee was dat nooit zou werken, toen ze plotseling dacht dat ze een vaag geluid hoorde………

Ze luisterde aandachtig en hoorde een sissend geluid van onder de lakens dat steeds luider werd….

Toen ze voorzichtig het dekbed optilde, viel haar mond open. Ze zag dat Sofie’s pyjama nu drijfnat was en dat haar bed doorweekt was.

Ze kon het niet geloven, haar truc had echt gewerkt.

Op de een of andere manier had ze de grote, volwassen Sofie als een baby in haar bed laten plassen. “Wie gedraagt zich nu als een baby, je bent niet meer zo perfect”, dacht Julie bij zichzelf.

Ze verliet de kamer met een enorme grijns op haar gezicht niet helemaal in staat om te geloven dat ze op de een of andere manier haar 18 jaar oude zus een bedplas ongelukje had laten krijgen.
Ze kon nu niet wachten tot de ochtend…

Toen Sofie de volgende ochtend wakker werd voelde er iets vreemds, terwijl ze zich in bed verschoof realiseerde ze zich dat er iets niet goed was.

Haar billen voelden koud en ongemakkelijk aan, toen ze haar hand onder de dekens stak besefte ze dat haar pyjama, ondergoed en bed kletsnat waren…

“Wat krijgen we nou” zei ze hardop tegen zichzelf.

Ze trok de dekens terug en stond op.
Ze voelde aan haar kont en aan de voorkant van haar pyjama en voelde zich walgelijk, terwijl ze besefte wat er gebeurd was – dat ze in bed had geplast

“Nee, dat kan niet! Hoe heeft dit kunnen gebeuren?” vroeg Sofie zich gefrustreerd en overstuur af.

Terwijl ze haar bed bekeek, besefte ze dat ze de natte plek niet kon verbergen en dat ze haar lakens en pyjama snel naar de wasmachine moest brengen als ze niet wilde dat iemand erachter kwam.

Terwijl Sofie dit wilde doen, kwam haar moeder haar slaapkamer binnen.

“Is alles in orde Sofie ik hoorde je schreeuwen…..” Mama werd onderbroken toen ze haar dochters drijfnatte pyjama zag.

“Oh jeetje wat is er gebeurd lieverd”

“Ik weet het niet mam, ik werd vanochtend zo wakker” zei een duidelijk overstuur Sofie.

“Oh jeetje het lijkt erop dat je een ongelukje hebt gehad liefje maak je geen zorgen, we ruimen het wel op”

Sofie brak in tranen uit.

Julie werd wakker en hoorde rumoer vanuit haar zusters kamer.

Ze stond op en ging naar haar zusters kamer, waar ze de stem van haar moeder hoorde.

Ze stormde de deur open en vond Sofie huilend in een drijfnatte pyjama, haar moeder probeerde haar te troosten.

“oh mijn god Sofie je hebt toch niet in bed geplast? Ik wist niet dat je nog een baby was”

“Maak dat je uit mijn kamer wegkomt”, grijnsde haar boze en overstuurde zus.

“Kun je alsjeblieft uit de kamer gaan Julie en ons dit laten oplossen” vroeg mam.

“Oké mam, ik laat je alleen om de grote bedplasser te helpen.”

“Dat is genoeg Julie, je zus is zeker geen bedplasser, dit is gewoon een eenmalig iets, ze heeft waarschijnlijk gewoon een virus of zoiets”

Julie was erg blij dat ze haar zusje had vernederd en ging zich klaarmaken voor school.

Sofie was nogal stil toen het ontbijt begon. Julie weerhield zichzelf ervan te gniffelen, omdat ze wist dat Sofie niet in de stemming was.
De dag verliep zonder incidenten, Sofie probeerde het ongeluk in haar achterhoofd te stoppen en overtuigde zichzelf ervan dat het gewoon een bizar voorval was dat snel vergeten zou worden.

Julie had echter te veel genoegdoening uit Sofie’s verlegenheid gehaald om het hierbij te laten ….

Die nacht bleef Julie laat op en sloop weer de kamer van Sofie binnen.
Deze keer binnen 30 seconden nadat Sofie’s hand in het warme water was gelegd, begon de 18-jarige voor de tweede nacht op rij haar bed te doorweken.

Ze kon niet geloven hoe gemakkelijk het leek te werken op haar zus op haar leeftijd.

s Morgens hoorde ze weer gepraat uit haar zusters kamer, want mama was naar binnen gegaan om haar oudste dochter wakker te maken en vond haar weer overstuur over een nat bed….

In plaats van Sofie’s kamer binnen te stormen, stond ze nu buiten met haar hoofd tegen de deur en luisterde mee.

“Schatje maak je geen zorgen we maken vandaag een afspraak bij de dokter om uit te zoeken wat er aan de hand is.

“Oké mam, maar kunnen we dit snel opruimen? Ik wil niet dat Julie erachter komt dat ik dit weer heb gedaan.”lui

“Ja, oké lieverd, kun je je natte lakens beneden in de machine doen voordat je je klaarmaakt?

“Uuum ja ok” zei een blozende en van streek zijnde Sofie

Sofie liep snel naar beneden naar de bijkeuken en stopte haar natte spullen in de wasmachine.

Julie ging om de hoek staan zodat ze niet gezien kon worden terwijl ze haar mooie oudere zus naar beneden zag gaan met haar natte lakens, nog steeds in haar doorweekte pyjama die aan haar strakke kont kleefde.

Julie ging enkele ogenblikken later naar beneden, op het juiste moment om Sofie te zien die het bewijs van haar tweede bedplas ongelukje op rij probeerde te verbergen.

Sofie keek geschokt toen ze Julie zag

“Goedemorgen Sofie, hoe komt het dat je de was aan het doen bent, ik heb je nog nooit ’s ochtends de was zien doen” vroeg Julie in de hoop haar grote zus in verlegenheid te brengen

“Uuuuuuuuu” verstomd stotterde Sofie niet wetend wat ze moest zeggen

“Oh mijn god je hebt toch niet weer in je bed geplast?”

Julie zag haar zusters gezicht knalrood worden.

“Uuuuummm nee ik heb alleen een drankje gemorst”

Julie liep naar Sofie toe en haalde de lakens uit de wasmachine.

“Eeeeewww ze stinken naar pis oh mijn god je hebt echt weer in bed geplast. En kijk naar je pyjama ze zijn doorweekt dat is echt walgelijk.

Sofie schaamde zich dood dat haar zusje haar betrapte terwijl ze het bewijs van haar bedplassen probeerde te verbergen, terwijl ze haar doorweekte pyjama nog aanhad.

“Julie, hou je mond en ga weg, zoals ik al zei, het is alleen maar omdat ik een virus heb of zoiets, dus denk er niet aan om dit aan iemand te vertellen”

“Sorry Sofie, ik maakte maar een grapje, ik meende het niet echt, ik hoop dat je snel beter wordt”.

Julie loog tussen haar tanden door, deed alsof ze bezorgd was om haar grote zus. Van binnen genoot ze van elke seconde dat ze zoiets over Sofie had.

Mama was geschokt dat haar gewoonlijk volwassen dochter dit nu plotseling niet één keer, maar twee nachten achter elkaar had gedaan.
Het was het laatste wat ze ooit van Sofie had verwacht, zeker nu ze een tweedejaars studente was.
Ze vreesde dat als het zo doorging Sofie’s matras geruïneerd zou worden en zou kunnen gaan stinken….

Julie had besloten dat ze het nog een nacht zou doen, want ze genoot ervan om voor het eerst in haar leven een gevoel van controle over Sofie te hebben …… Het gaf haar op de een of andere manier een veel beter gevoel over zichzelf.

Die nacht, stiekem in Sofie’s kamer om 1 uur ’s nachts, toen ze zag dat haar zus sliep, stak ze haar hand in de kom met water.
Net toen ze de hand van haar zus in het water legde, begon Sofie te bewegen en tilde haar hand op. Julie verstijfde ter plekke en bad tot God dat Sofie niet wakker was geworden.
Ze realiseerde zich al snel dat Sofie gewoon bewoog in haar slaap toen ze haar op haar zij zag rollen.
Toen Sofie zich omdraaide leek haar bed ongewoon luid en een beetje te ritselen wat Julie intrigeerde.
Toen ze aan de hoek van het bed voelde, ontdekte ze dat Sofie, geloof het of niet, sliep op een rubberen plastic laken….
Ze kon een glimlach niet inhouden bij deze ontdekking.
Haar 18 jaar oude zusje van de universiteit kon op dit moment niet vertrouwd worden met een gewoon laken op haar bed zoals iedereen van haar leeftijd. Ze had nu een knisperend plastic laken op haar bed, iets wat je normaal zou associëren met kleine kinderen en peuters die hun blaas nog niet onder controle hadden en nog niet uit de luiers waren.

“Jij mag dan wel hogere cijfers halen en populairder zijn dan ik, maar ik ben niet degene die op 18-jarige leeftijd op een matrasbeschermer slaapt,” dacht Julie terwijl ze in zichzelf grinnikte.

Na het ontdekken van Sofie’s nieuwe laken, maakte het haar meer vastbesloten om haar weer in bed te laten plassen.
Voor de tweede keer die nacht plaatste ze haar oudere zus haar hand in de kom….

Na ongeveer een minuut nadat Sofie’s hand in het water was gelegd, hoorde Julie een sijpelend geluid toen haar zus haar blaas begon te legen, waardoor ze weer lekker nat was voor als ze wakker werd.

De volgende ochtend zaten Julie en Sofie aan het ontbijt, nu allebei klaar voor school.

Julie verbrak de stilte.

“Is het je gelukt om droog te blijven vannacht of heb je weer een ongelukje gehad?”

“Ten eerste, Julie, praat niet tegen me alsof ik een klein kind ben, vergeet niet dat ik 3 jaar ouder ben dan jij. En ten tweede nee het is niet weer gebeurd, het was zoals mam zei, waarschijnlijk gewoon een virus of iets wat ik heb gegeten waar ik overheen ben dus begin er nooit meer over.”

“Nou ik hoop dat het niet weer gebeurd Sofie, laten we hopen dat je vanavond weer droog blijft”

“Hou je mond Julie en doe niet zo neerbuigend. Ik ben geen kind, alleen omdat je jaloers bent dat ik er beter uitzie en populairder ben dan jij. Je kunt dit beter nooit meer tegen iemand zeggen.

Haar zusters woorden hadden haar diep gekwetst, maar Julie probeerde positief te denken.
Ze hield van dit gevoel om zoiets op haar zus te hebben en kon zien hoezeer Sofie het er moeilijk mee had.
Ze lachte in haar hoofd bij de gedachte aan het knisperende plastic laken dat haar grote zus nu op haar bed had liggen, waardoor ze zich meteen beter voelde, en stelde zich voor dat Sofie’s vriendinnen maar eens wisten waar hun populaire klasgenootje nu op sliep….

Na de nare manier waarop Sofie zojuist tegen haar had gesproken, besloot Julie dat het een eerlijke betaling zou zijn om door te gaan met de hand in warm water grap.

Ze ging er de volgende 3 nachten mee door.

Elke keer was de mooie studente radeloos wakker geworden toen ze ontdekte dat ze weer in bed had geplast, wat ze wanhopig, wanhopig probeerde te verbergen voor Julie.
Ze was beter geworden in het verbergen van haar ongelukjes, waarvan ze in gedachten dacht dat ze het voor haar jongere zusje verborgen had weten te houden.

Bij het ontbijt speelde Julie, die heel goed wist dat Sofie nu 6 nachten achter elkaar in bed had geplast, de onschuldige en vroeg Sofie…….

“Sofie, heb je nog meer nachtelijke ongelukjes gehad sinds laatst?

“Was ik niet duidelijk toen ik zei dat je het daar nooit meer over moest hebben Julie, en het antwoord is nee want het was maar eenmalig omdat ik ziek was, waar ik nu overheen ben dus stop met zo’n neerbuigende snotaap te zijn, heb je dat begrepen?

“God, je hoeft niet zo’n kreng te zijn, ik vroeg het alleen maar.

“Nou, doe dat dan niet. Stop met tegen me te praten alsof ik een kind ben. Ik snap dat je altijd jaloers op me bent geweest, want ik ben overal beter in dan jij. En een paar ongelukjes veranderen niets aan je wratvingers.

Julie haatte het als haar zus haar zo noemde.
Al sinds ze jong was had ze last van wratten op haar handen, vooral op haar vingers.
Sofie gebruikte die naam af en toe als ze zin had om gemeen en kleinerend tegen Julie te doen.
Haar woorden toonden de ware innerlijke wrok van haar zus.

Julie kon zien dat Sofie echt last had van het bedplassen en dat ze dit zei, want gewoonlijk was ze nooit zo ongelukkig en slecht gehumeurd.

Mama was nu vol ongeloof dat haar oudste dochter er plotseling in geslaagd was om 6 nachten achter elkaar in haar bed te plassen. De dokter had zelfs gezegd dat er geen duidelijke reden was voor de ongelukjes en dat het hopelijk gewoon over zou gaan.

Ze had er met Sofie over gesproken voor ze naar school vertrok, en uitgelegd dat haar beddengoed en pyjama’s helemaal verpest werden en dat haar kamer binnenkort naar plas zou gaan ruiken, wat Julie uiteindelijk zeker zou merken.

Sofie probeerde het gesprek te vermijden, want ze kon niet geloven dat ze het op haar leeftijd nog met haar moeder moest bespreken.

Na een kort gesprek zei mam dat ze er later die avond met haar verder over zou praten.

Op de universiteit had Sofie moeite om zich op haar lessen te concentreren, ze probeerde het onvermijdelijke gênante gesprek met haar moeder uit haar hoofd te zetten, ze voelde zich net een klein kind dat zou worden uitgescholden voor bedplassen, behalve dat ze geen klein kind meer was, maar een volwassen, mooie en intelligente 18-jarige studente, die de cijfers wilde halen die haar volgend jaar een plaats aan een van de topuniversiteiten in het land zouden bezorgen.
De ongelukken begonnen haar echt, echt dwars te zitten hoe langer ze duurden.
Een paar van haar vrienden vroegen haar zelfs wat er aan de hand was, omdat ze vonden dat ze zich de laatste dagen niet zo goed gedroeg.
Ze was zeker niet van plan om hen te vertellen wat er aan de hand was.
Sofie had het gevoel dat ze liever doodging dan dat ze erachter kwam dat ze in bed geplast had.

Die avond…

Het was 22.00 uur en de familie zat allemaal in de woonkamer tv te kijken of een ipad te gebruiken, zoals ze meestal deden op een avond.

Mama verdween naar boven en een paar minuten later deed Sofie dat ook, wat Julie een beetje vreemd vond…

Julie besloot naar boven te kruipen om te zien waarom ze allebei naar boven waren gegaan.

Net toen ze boven aan de trap was, zag ze mam uit haar slaapkamer komen en naar Sofie’s kamer gaan.

Ze zag dat ze een tas bij zich had.

Mama had haar niet gezien, want de ruimte waar de trap was, was donker.

Julie kroop naar de deur van haar grote zus en luisterde ….

“Mam, alsjeblieft, nee!”

“Het spijt me lieverd, maar dit is de enige oplossing, ik accepteer geen nee als antwoord, als je je verzet loop je het risico dat Julie hoort wat er aan de hand is, dus ik stel voor dat je gewoon blijft liggen en mij mijn gang laat gaan.”

Sofie wist dat ze het risico liep dat haar zus het zou horen. Ze had geen keus en gaf toe…

“Ga gewoon op het bed liggen en laat mij het doen.

“Mam, alsjeblieft, mag ik het niet doen? Dit is echt gênant.”

“Tuurlijk niet” dacht Julie terwijl ze opgewonden luisterde…..

Ze kon een hoop geritsel horen.

“Nee lieverd want het moet goed vastgeplakt worden zodat het niet op het bed lekt”

“No freaking way” dacht Julie.

Deze opmerking bracht een enorme grijns op Julies gezicht, want ze wist dat dit maar één ding kon betekenen: luiers. Mama was het duidelijk zat dat Sofie haar bed nat bleef maken en had duidelijk besloten dat er maar één oplossing was: Sofie weer luiers aandoen.

Haar normaal zo zelfverzekerde, mooie en populaire zusje was nu gereduceerd om als een baby verschoond te worden.

Allemaal door Julie’s wrede truc. Ze kon niet geloven dat ze dit in slechts 6 dagen voor elkaar had gekregen!

Haar oudere zus die luiers droeg zou letterlijk haar stoutste dromen te boven gaan.

Ze stelde zich voor hoe verwoestend dit zou zijn voor Sofie op haar leeftijd.

Het was niet eens in haar opgekomen dat mama dit haar grote zus zou aandoen. Het plastic laken was alsof al haar Kerstmissen tegelijk waren gekomen, maar Sofie weer als een baby in de luiers zou het meest fantastische zijn wat ze zich kon wensen.

Voor Julie was dit echt perfect, ze had zich geen betere uitkomst kunnen wensen. Ze wist dat ze er nu alleen nog voor moest zorgen dat Sofie’s eerste nacht in een luier niet droog zou eindigen.

“Goed, schiet op voor het geval Julie naar boven komt. Ik wil echt niet dat ze erachter komt.

Na nog wat geritsel en getik klonk het alsof mam klaar was met het verschonen van haar oudste dochter in haar eerste luier sinds ze 2 was.

“Ok schat, het is nu allemaal vastgeplakt, als je wilt opstaan en kijken hoe het voelt”

Sofie stond langzaam op en begon aan haar nieuwe ondergoed te voelen…

“Mam, het is zo dik. Ik kan dit niet dragen, anders merkt Julie het. Het is zo luid als ik loop.

“Het is niet zo luid als je denkt, doe je pyjama aan en ik wed dat niemand ziet dat je het aan hebt.

Sofie trok haar pyjamabroek aan, ze trok hem omhoog en had moeite om hem over de omvang van de luier te krijgen.

Ze moest haar kont naar buiten steken en van links naar rechts kronkelen om hem helemaal omhoog te krijgen.

“Zie je wel schatje, het zit helemaal verstopt onder deze”

“Kan je me niet iets dunners geven om aan te trekken, mam?”

“Sorry, maar als ik zie hoe nat je bed de meeste ochtenden is… zou alles wat dunner is op het bed kunnen lekken en je beddengoed ruïneren.

“Ik hoor het kreuken elke keer als ik beweeg’ zei een duidelijk overstuur Sofie.

“Geloof me Sofie, niemand zal het merken. Het is maar tijdelijk, daar ben ik zeker van. Als het probleem overgaat, wat ik zeker weet, en je blijft een paar nachten droog, dan kun je stoppen met ze te dragen.

Julie kon het niet helpen maar gniffelde “Een paar nachten hé, we zullen zien Sofie” nu ze zich in de wolken voelde

Ze ging snel terug naar beneden voordat ze gezien werd. Er was geen weg meer terug nu.

Deze hele situatie was muziek in haar oren als ze hoorde hoe vernederd Sofie zich voelde.

Normaal gesproken zou Sofie zich zorgen maken of haar make-up goed zat of haar haar goed zat, maar vanavond niet.

Haar enige zorg vanavond was of de dikke luier die ze gedwongen was in bed te dragen vanwege haar hevige bedplassen, wel opviel onder haar schattige pyjama.

Nadat haar vernedering compleet was, liep Sofie naar de andere kant van de hal en ging naar de badkamer, zich totaal ontredderd voelend en alsof haar leven nu voorbij was.

“Dit kan toch niet waar zijn” dacht ze bij zichzelf.

18 jaar oud en daar stond ze dan, net door haar moeder in een luier verschoond om naar bed te gaan, als een ongetraind klein kind.

Sofie weigerde het te accepteren, ze was een volwassen, mooi en intelligent meisje, maar diep van binnen wist ze dat na de gebeurtenissen van de afgelopen 6 nachten, de waarheid was dat ze eigenlijk dringend behoefte had aan de extra absorberende luier voor volwassenen, die nu strak om haar kont gebonden was.

Zoveel gedachten gingen door haar hoofd – wat zouden haar vrienden denken?

Hoe kon ze dit ooit verborgen houden voor Julie? Ze kon niet eens aan haar leven denken als ze hier ooit achter zou komen.

Terwijl ze liep merkte ze dat het bijna aanvoelde alsof het haar deed waggelen omdat het zo ongelooflijk dik was dat het haar benen uit elkaar dwong.

Sofie sloot de badkamerdeur en probeerde zich in te houden om niet te huilen terwijl ze zich neerlegde bij haar huidige situatie.

Ze staarde naar zichzelf in de spiegel en merkte dat haar wangen nu een dieprode gloed hadden, en begon haar kont vanuit elke hoek te bekijken.
Ze kon zien dat de luier haar kont groter deed lijken en er een vreemde vorm…. van maakte.

Ze probeerde zichzelf ervan te overtuigen dat als ze voorzichtig was, Julie het waarschijnlijk niet zou merken, en dat ze alleen maar een paar nachten droog hoefde te blijven en dat dit alles snel tot het verleden zou behoren.

Sofie verzamelde de moed, liep de badkamer uit en terug naar beneden, een beetje aarzelend omdat ze zich zo bewust was van de ritselende luier.

Ze bad tot God dat Julie niet zou merken dat er iets aan de hand was.
Ze ging op haar gebruikelijke plek zitten, dankbaar dat Julie naar haar ipad-scherm was blijven staren en niets vreemds had gemerkt.
Julie had ervoor gekozen om te doen alsof ze niets wist van Sofie’s situatie. Ze hield haar hoofd naar beneden en negeerde haar zusters knikkende achterwerk toen ze binnenkwam en op de bank ging zitten.
Van binnen was het echter een ander verhaal, Julie voelde dat vanavond een groot keerpunt in haar leven kon zijn.
Mentaal voelde ze zich op dit moment niet meer volledig ondergeschikt aan haar zus.
In haar ogen was Sofie niet langer het mooie, intelligente en populaire meisje, ze was nu niet meer dan een 18-jarige luier-dragende bedplasser.

Sofie schaamde zich dood dat ze naast haar veel jongere zusje moest zitten, terwijl ze hetzelfde ondergoed droeg als een baby.

“Waarom moest mij dit verdomme overkomen”, dacht ze bij zichzelf.

Wat Sofie zorgen baarde, was dat als het bedplassen niet zou stoppen, ze dit elke nacht zou moeten meemaken, met de constante angst dat haar geheim ontdekt zou worden door haar jongere broer of zus.

Dat was één ding waar ze echt niet mee om kon gaan, de gedachte dat Julie hier ooit achter zou komen. Ze hoopte wanhopig dat dit hele probleem niet meer dan een korte termijn ding zou zijn.

Sofie begreep niet hoe dit kon gebeuren, ze had nog nooit van haar leven in bed geplast, en nu werd ze uit het niets wakker met natte lakens, 6 nachten achter elkaar.

Ze overtuigde zichzelf ervan dat, hoewel de dokter had gezegd dat er niets mis met haar was, dat ze misschien iets had wat hij niet had opgemerkt, zoals een blaasontsteking die uiteindelijk wel over zou gaan en dat de ongelukjes daarmee zouden stoppen.

Julie dacht terug aan de ruzie van de vorige keer. Ze kon niet geloven dat Sofie nog maar zes dagen geleden in alle opzichten het perfecte meisje was, dat met de knapste jongens van de universiteit naar bed ging, en dat ze nu dezelfde bedtijdroutine had als een baby, waarbij ze op een plastic laken sliep en ’s avonds door haar moeder in een wegwerpluier werd verschoond. Ze was helemaal niet meer jaloers op haar grote zus.

Sofie had nu een geheim dat haar volledig zou ruïneren als iemand er ooit achter zou komen en Julie vond het prachtig.

Die nacht, liggend in bed, kon Sofie niet slapen, ze woelde en keerde voor wat wel uren leken, niet in staat om de omvang van de dikke luier tussen haar benen te negeren “God dit stomme ding is zo oncomfortabel” vloekte ze tegen zichzelf.
Liggend over haar huidige situatie begon Sofie van streek te raken en overmand te worden door emoties.
Ze voelde tranen in haar ogen opwellen en omdat ze zich niet kon inhouden, begon ze onbedaarlijk te huilen, waardoor ze zich nog meer een baby voelde dan ze al was.

Ze probeerde zo stil mogelijk te blijven liggen, want elke beweging die ze maakte herinnerde haar aan haar hachelijke situatie, doordat het plastic laken begon te ritselen of haar luier begon te knisperen.
Uiteindelijk kon ze zich ontspannen en viel Sofie in slaap. Het was middernacht.

Julie hield zichzelf wakker en bereidde zich voor om haar wrede truc vanavond opnieuw uit te halen. Ze vroeg zich af of ze te ver was gegaan, maar herinnerde zich Sofie’s wrede woorden…

Toen ze op haar telefoon keek, zag ze dat het nu 1 uur ’s nachts was.
Stilletjes liep ze naar Sofie’s slaapkamer, toen ze hoorde dat haar zus sliep. Ze haalde voorzichtig haar grote zusters hand onder de dekens vandaan en legde die in de kom met warm water.
Al snel hoorde ze een sissend geluid dat luider klonk dan normaal.
Ze wist dat dit kwam omdat het niet het geluid was van Sofie’s plas die haar schattige onderbroekje doorweekte, maar het geluid van Sofie’s plas die tegen de dikke vulling van haar nieuwe ondergoed aankwam, haar luier….
“Oh jee, heeft de kleine baby een ongelukje gehad in haar luier?” mompelde Julie, die een grote grijns niet van haar gezicht kon houden, terwijl ze Sofie’s slaapkamer verliet en zelf naar bed ging.

Toen Sofie ’s morgens bijkwam uit haar slaap, had ze even nodig om wakker te worden en zich de gênante gebeurtenissen van de afgelopen week te herinneren.
Deze gedachten zorgden ervoor dat de 18-jarige snel haar handen onder het dekbed schoof en haar lakens controleerde op enig teken van nattigheid, die tot haar verbazing droog leken te zijn toen ze onder haar kont voelde.
Ze dacht dat dit misschien het einde zou betekenen van haar nachtelijke problemen.

Maar toen werd ze zich bewust van iets dat haar half slapende geest was ontgaan.
Haar hoop was snel vervlogen toen ze terugdacht aan de dikke luier die haar moeder haar gisteravond had aangedaan.
Toen ze haar handen langs de voorkant van haar pyjama liet glijden, was haar hoop snel vervlogen.
De grote massa tussen haar benen was warm en plakkerig, wat betekende dat ze weer eens in haar slaap had geplast.

Julie besloot dat er geen weg meer terug was, dus ging ze elke nacht door met de hand in heet water, zodat haar zusje elke ochtend wakker werd met een kletsnatte luier.

In de loop van de weken merkte Julie een patroon op: elke avond verdwenen Sofie en mam op een bepaald moment naar boven. Bij terugkomst leek Sofie altijd vrij stil te blijven liggen, alsof ze geen aandacht wilde trekken. Sommige avonden kwam ze niet eens terug naar beneden, maar koos ze ervoor om in haar kamer Netflix te kijken.
Julie kon wel zien dat haar zus een luier om had, omdat haar kont er groter door leek en er een lichte plooi te zien was als ze bewoog.

Julie moest er om lachen dat haar volwassen zus nu deze gênante nachtelijke routine had.

Voor Julie was het gewoon perfect om haar zus daar te zien zitten en te weten wat ze onder haar pyjama aanhad.

Voor Sofie waren de gebeurtenissen van de afgelopen weken letterlijk haar ergste nachtmerrie, ze kon gewoon niet geloven dat ze ineens dit vernederende probleem had ontwikkeld.

Het was erg moeilijk voor haar om het voor haar vrienden verborgen te houden. Het had een enorm effect op haar normaal zo levendige sociale leven.

Na een avondje stappen verzon ze nu altijd een smoes om naar huis te gaan, zodat ze niet bij iemand hoefde te blijven slapen.

Op een avond ging ze zelfs terug naar het huis van een jongen die ze in een nachtclub had ontmoet.

Ze had seks met hem voordat ze zichzelf wakker hield en wachtte tot hij in slaap viel, waarna ze opstond en vertrok.

Ze wilde zich zeker niet schamen voor het feit dat hij in zijn bed plaste en dat hij het aan al zijn vrienden zou vertellen, en ze wilde absoluut geen luier in haar handtas meenemen voor het geval ze bij iemand thuis logeerde.

Op een avond ging Julie naar Sofie’s kamer om de heet water grap uit te halen, ze was deze keer wat later.

Ze wilde met haar eigen ogen zien dat ze haar grote zus van middelbare leeftijd elke avond een luier had laten dragen in bed, dus besloot ze de dekens voorzichtig naar achteren te trekken.

Sofie lag op haar zij en Julie kon de luier uit haar pyjama zien glijden, wat haar deed glimlachen.

Ze liet haar hand zachtjes over de rug van haar pyjama glijden en voelde aan de luier, ze kon niet geloven hoe dik die was.

Mama had duidelijk geen risico genomen bij het kiezen van Sofie’s nieuwe ondergoed voor het slapengaan, ze had duidelijk weinig vertrouwen in het vermogen van haar 18-jarige dochter om haar bed droog te houden, met goede reden.

Toen merkte ze iets dat haar verbaasde, hoe verder ze naar de onderkant reikte, het leek warmer te worden, en het voelde een beetje papperig aan, ze realiseerde zich dat dit betekende dat Sofie haar luier al nat had gemaakt, zonder dat haar hand in warm water was gelegd.

Ze dacht ineens: had ze Sofie de afgelopen weken getraind om een bedplasser te worden, had ze haar oudere zus getraind om in haar slaap te plassen door haar zo vaak in haar broek te laten plassen?

In de loop van de volgende week haalde ze de grap maar één keer uit. In plaats daarvan controleerde ze Sofie’s luier elke nacht om 3 uur.

Ze ontdekte dat Sofie op 6 van de 7 nachten haar luier al had gebruikt, en op de nacht dat ze droog was om 3 uur ’s nachts, was dat de nacht dat Julie de grap uithaalde.

Ze kon het niet geloven, ze was er op de een of andere manier in geslaagd om haar perfecte oudere zus te veranderen in een chronische bedplasser, die nu volledig afhankelijk was van het dragen van een dikke luier voor volwassenen in bed om te voorkomen dat ze haar lakens nat zou maken.

Dit besef deed Julie veel plezier, omdat ze wist dat het nu niet meer de grap was die Sofie elke nacht in bed deed plassen.
Dat had ze niet meer nodig! Haar grote zus was nu een echte bedplasser.

Julie hield van de gedachte dat door haar wrede truc Sofie waarschijnlijk niet dichter bij het ’s nachts uit bed zijn van luiers was dan een baby. In feite zou een baby of peuter waarschijnlijk een betere kans hebben om zijn bed droog te houden.

Sofie was het helemaal zat. Ze had de gêne doorstaan van het laten doen van testen en het bezoeken van talloze specialisten. Het enige wat ze te horen kreeg was dat er lichamelijk niets mis was en dat ze niet wisten wat de oorzaak was.
Het enige wat ze wist was dat ze dezelfde rare droom bleef hebben.

Een flashback naar afgelopen nacht…

Sofie lag diep in slaap in bed,
Het was alsof ze zweefde, ze voelde zich helemaal op haar gemak, ronddrijvend in eindeloos kristalhelder, prachtig kalm oceaanwater.
Naarmate de tijd verstreek begon ze langzaam onder het wateroppervlak te zakken, de heerlijke warmte van het water overspoelde haar terwijl ze zachtjes onder water dook.
De warmte van het water voelde uiterst ontspannend terwijl ze haar lichaam de natuurlijke stroming van het water liet volgen.
Een zachte stem herhaalde het woord “relax, relax”.
Toen zag ze in de verte iets wat op een toilet leek, maar voordat ze daar ook maar een poging toe deed, voelde ze alle spanning in haar lichaam verdwijnen terwijl ze in de behaaglijke warmte van de oceaan lag.
Uiteindelijk kwam ze weer boven water, waar ze zich een beetje kouder begon te voelen.

Sofie sliep nog steeds en had zich niet verroerd. Wat de mooie studente echter wel had gedaan in haar ontspannen toestand, was haar blaas legen in haar inmiddels opgezwollen en warme luier.

Op een avond waren Pa en Ma uit eten geweest, Julie had gezien dat Ma met Sofie naar boven was gegaan vlak voordat ze om half acht vertrokken, wat volgens haar maar één ding kon betekenen: verschonen. Dat betekende dat Sofie veel langer dan normaal in haar luier zou blijven, en dat de meisjes ongewoon genoeg alleen gelaten zouden worden.

Sofie had geprotesteerd tegen het feit dat ze zo vroeg op de avond verschoond moest worden, maar mama had haar geen keus gelaten door te zeggen dat ze pas laat terug zouden zijn en dat ze dan waarschijnlijk al in bed zou liggen.

Julie had besloten een vriendin, Sarah, uit te nodigen voor de avond.

Sarah arriveerde kort nadat mam en pap waren vertrokken.

Sofie leek niet echt blij te zijn dat er iemand anders in huis was, wat Julie wel begreep, want ze was drie jaar jonger dan Sofie en toch was Sofie degene die een luier onder haar pyjama verstopte.

Iedereen zat in de zitkamer en met z’n drieën probeerden ze een film uit te zoeken. Julie en Sarah wilden The Hangover kijken en Sofie wilde Anchorman 2 kijken.

Julie kondigde aan dat het 2 tegen 1 was, ze pakte de afstandsbediening en zette The Hangover op, waar Sofie niet erg blij mee was.

“Dat is niet eerlijk”

“Ja dat is het wel dat is hoe het werkt”

“Hou je mond Julie dat is onvolwassen” snauwde Sofie

Wat Julie als antwoord wilde zeggen was: “Ik zal je zeggen wat onvolwassen is Sofie, 18 jaar oud zijn en nog steeds luiers moeten dragen omdat je niet kan stoppen met in bed plassen” maar ze bedacht zich.

Het kostte haar al haar kracht om haar zus niet uit te schelden voor bedplasser, waar haar vriendin bij was.

Ze gingen zitten en keken naar de film. Tegen het einde van de film merkte Julie dat Sofie haar buik af en toe vasthield.

Ze vroeg zich af of ze binnenkort de badkamer zou moeten gebruiken…..

Zodra de film afgelopen was ging Julie naar boven, pakte haar pyjama en ging naar de badkamer, wetende dat als Sofie naar de wc moest ze zou moeten wachten tot ze naar buiten kwam….

Ze nam haar tijd, kleedde zich uit en nam een lekkere lange douche….

Niet lang nadat ze naar de badkamer was gegaan begon Sofie op de deur te bonzen.

“Julie wil je alsjeblieft opschieten, ik moet echt, echt naar het toilet.”

“Het duurt maar een paar minuten, ik neem even snel een douche.”

“In godsnaam, schiet op.”

Julie kon de wanhoop in haar zusters stem horen, maar ging door met genieten van haar lekkere warme douche….

Sarah had inmiddels gehoord wat er aan de hand was en stond nu naar Sofie te kijken, lachend naar de strijd van de oudere meisjes… Ze pakte discreet haar telefoon en nam Sofie’s worsteling op…

Julie nam haar tijd. Ze waste haar haar twee keer en conditioneerde het daarna. Ze had geen haast want ze vroeg zich af of Sofie zichzelf de schaamte zou besparen en op …. zou blijven staan.

Sofie bleef op de deur bonzen terwijl ze rondsprong om zichzelf niet te vernederen.

Uiteindelijk was Julie klaar. Ze trok haar pyjama aan voordat ze eindelijk de deur opende.

Toen ze de deur opende, leek het erop dat het misschien te laat was voor Sofie…
Ze stond voorovergebogen met een hand om haar buik en de andere hand om haar kont.

Sarah merkte iets vreemds op dat uit haar pyjama stak toen ze voorover gebogen stond….
Ze rukte aan haar pyjamabroek en trok hem rond haar enkels naar beneden, haar verbijsterd achterlatend.

“Oh mijn god ze draagt een luier”

Sofie, te druk bezig om Sarah te stoppen haar bloot te geven, tilde haar hoofd op en liet een grote hijg horen. Beide meisjes keken geschokt toe hoe de 18-jarige ongecontroleerd de controle over haar darmen verloor en in haar blootgestelde luier begon te rommelen voor hun ogen…..

De meisjes waren beiden totaal verbijsterd over wat ze zojuist hadden gezien, en het mooiste van alles was dat ze het hele gebeuren hadden opgenomen…..

Sofie rende huilend naar haar slaapkamer, met haar luier nog steeds in het zicht, terwijl ze de deur achter zich dichtsloeg.

Sarah en Julie keken elkaar aan en schoten in de lach.

Tjonge wat gingen ze hier een lol mee hebben……

Even later gingen ze naar Sofie’s deur………… “Oh Sofie mogen we binnenkomen en een praatje met je maken?” ……

Afscheid van een luierervaring: broek plassen om de tijd nog wat te rekken

Dit is een vervolg op het voorgaande adult baby hoofdstuk | Het begin van het verhaal lees je hier

‘S nachts word ik weer wakker om op te staan. Maar zoals gisterennacht sta ik niet op en laat me volledig gaan. Een lange warme straal vult m’n luier. Wederom rond 9u komt ze tegen me aanknuffelen. Ik voel ook dat zij het toilet niet heeft gebruikt maar wel moest. Verzadigd is onze luier helemaal nog niet. Zonder aanstalten te maken om de ander te verversen of ververst te worden kleden we ons aan. Ik laat nog een ochtendplas lopen. Ik vermoed dat ze hetzelfde doet. We gaan ontbijten. Naar goede gewoonte weer rijkelijk met koffie, thee en fruitsap. Eenmaal terug op de kamer hangt de luier al goed door. We verversen elkaar. Even liefdevol als anders. Deze keer gaan we voor de Tena super. De mediumluier zeg maar. Kan meer hebben dan de Plus maar bijna even discreet. Terwijl ik het haar aandoe, is de luier nog niet degelijk dicht of ze laat al een straal lopen. Opwindend, dat wel. Uit sympathie krijgt ze een nieuwe van me.

We zagen een jenevermuseum met proeverij verder in het dorp. Waarom dat niet eens gaan bezoeken. Tijdens het bezoek doe ik uiteraard het nodige om me ontspannen te voelen. Wat zij doet weet ik niet goed. Na het museum gaan we terug op hotelkamer om ook de tassen te pakken. Het is immers zondag. Ik merk dat ze helemaal droog is. Maar we moeten uitchecken en ik ruil de luier om voor een droge broek. Ook zij doet een droge broek aan en doet haar luier uit. Terwijl we onze spullen uit de badkamer pakken laat ze alles gaan en zie ik haar broek helemaal nat worden. Ze heeft in haar broek geplast. Broekplassen om het weekend toch nog dat beetje te kunnen rekken. Ik heb een immense drang om veel langer te blijven en haar te vertroetelen. Maar we hebben ook een uitcheckuur te respecteren tegenover het hotel. “Jij bent duidelijk niet klaar om zonder luier weg te gaan?”. Neen knikt ze schuldig. Ik doe haar nog een Tena Maxi aan. Misschien deed ze dat omdat ze de luierige aandacht wat zal missen? Ze trekt een andere broek aan. We laden de wagen in.

Ik betaal de hotelrekening en tijdens die laatste knuffel en kussen gaat ze bijna in tranen. Ze geeft me om me nog eens het denkbeeldig detail mee dat ook haar kruis aan het wenen is in haar Tena Maxi.We vonden het beiden heerlijk maar onze wegen scheiden elkaar weer. We beloven elkaar dat we nog eens zo’n weekend zullen beleven.  Ze zegt dat ze me zal missen. Hoewel ik het niet wou zeggen wist ik ook dat ik haar heel hard ging missen.


Het luiermeisje die haar luier overschat op weekend

Dit luiermeisje verhaal is een vervolg van het eerste hoofdstuk

Om 4u word ik even wakker omdat ik nodig moet plassen. Maar opstaan zal ik niet doen. Heerlijk om het gewoon te lapen lopen en meteen verder te slapen. Als een lief luiermeisje ligt zij zo mooi te slapen. Nieuwsgierig als ik ben voel ik even aan haar luier. Nog steeds even warm heb ik de indruk dat haar luier stilaan verzadigd geraakt. Zou ze hetzelfde gedaan hebben? Even wakker geworden maar de natuur gewoon haar gang laten gaan?

Het is 9u. M’n luier heeft nu een heerlijk gevoel. Het voelt alsof ik ingepakt wakker word. M’n hand glijdt over m’n luier en vind het helemaal zalig aanvoelen. Lekker dik. Ze ligt naast me op haar zij en ook wakker en met haar knie over m’n kruis en haar kruis tegen m’n dij. Ze komt op m’n buik zitten, geeft me een vrolijke zoen. Haar verzadigde luier op m’n buik voelt al wat zwaarder en verzadigd. De plakstrips van haar luier lijken door de nacht heen al wat losser te zitten. Ze glimlacht naar me. Ik voel het een pak warmer worden op m’n buik. Ik hoor zachtjes dat ze haar ochtendplas laat gaan. Sjonge, wat is die lang. Angstig kijkt ze me aan, vrezend dat ze de luier gaat lekken. Ik knipperoog haar angst weg. Haar luier lekt wat over m’n buik en voel het langs m’n zij richting matras. Gelukkig legde ik bij aankomst onder het laken een beschermer. Deze lekkage van haar luier windt me op. Het luiermeisje ziet dat ik ervan geniet en lijkt opgelucht dat ik het ok vind. Buig tegen buik knuffelen we wat verder. Ik draai ons om zodat ik op haar lig en laat ook mij volledig gaan. Ergens wist ik al dat ik ging lekken. En dat deed ik ook. Net zoals ik er leek van te genieten doet zij dat ook. M’n luier is helemaal verzadigd maar ze schuift haar hand in m’n luier. Kletsnat, zwaar en lichtjes ruikend. Het windt ons op.  Ze speelt wat in m’n luier.

Ze fluistert me dat haar luier vol is. Ik leid m’n vinger naar haar mond als een ssht beweging. Ik neem een Tena plus vast en wat babydoekjes, zinkzalf opnieuw en babypoeder. Ik schuif de Tena onder haar natte luier door. Maak haar plakstrips los en aanschouw kort en ongemerkt wat ze van van luier deed. Ik neem de vochtige babydoekjes En maak haar helemaal schoon. Ik rol haar luier op tot een ‘bolleke’ en doe deze in een plastic zak. Ze krijgt de zalf aangebracht. Opnieuw een dikke ‘toef’ babypoeder en de luier gaat dicht. Ze zegt me dat de droogte haar deugd doet. Waarna ze me een koekje van eigen deeg gaf en me dus ook een nieuwe luier omdeed. Ook ik kreeg een Tena plus luier om. Ze doet een leuke broek aan en trek me ook een jeans aan. We gaan ontbijten. We trakteren ons op enkele heerlijke croissants, fruitsap, een paar tassen koffie voor me en enkele tassen voor haar. Tijdens het ontbijt bespreken we wat we die ochtend gaan doen.

We besluiten om wat door het dorp te slenteren. Er zijn immers leuke winkeltjes en pittoreske plaatsjes heb ik gezien toen ik toekwam. We verlaten het hotel met een goede mantel en een sjaal. Het is herfstig zonweer. Na zo’n 40 minuutjes wandelen hebben we zowat de contouren van het dorp afgelopen. Klikkende babbels doden de tijd. Tijd om het centrum in te gaan. Ik voel al enkele scheutjes die ik helemaal in de luier laat gaan. Ze heeft het niet door raad ik. Simpele postkaartwinkeltjes tot een heuse koffie- en theewinkel, zelfs in de plaatselijke Casa houden we halt. We snuisteren rond. Ik schat dat ik elke 8 minuutjes een scheutje laat lopen. De luier blijft lekker vochtig en warm aanvoelen. Stilaan voel ik dat de luier zich wat vult. Heel comfortabel plassen is het niet meer want de Tena plus kan immers niet zo heel veel aan. Ze voelt wel lekker onder kleding want ze is heel discreet dat je zelf bijna vergeet dat je er één om hebt. Ik staak dus het plassen voor een tijdje. Op een gegeven moment, aangekomen op een plein zegt ze me dat ze nodig moet plassen. Kan ik best geloven na 2 fruitsapjes en 3 tassen koffie. Nonchalant zeg ik haar:” ga je gang”. Geconcentreerd kijkt het luiermeisje doelloos over het plein heen. Ik zie ergens een geconcentreerde opluchting dat na zo’n 18 seconden overgaat naar een grote bezorgdheid. Ze kijkt me aan en zegt me “sh*t, ik lek”. Ik zie haar de rest ophouden en vertel haar:”Als ze toch is overgelopen, waarom kwel je je zo?”. Ze repliceert:”je hebt gelijk” en daar gaat de ontspannende blik weer. De mantel zorgt ervoor dat niemand het ziet. Ze vraagt me “Wat’n stomme luier deed je me aan, kon je niets beter aandoen. En jij? jij dronk evenveel, heb jij geen problemen?” . “Wel, ik voel dat hij nogal vol is dus houd ik het verder op en ik deed je deze luier aan omdat ik wist dat zoiets wel kon gebeuren”. “flauw” zegt ze. “En bovendien mag je wat solidair zijn” zegt ze heel uitdagend en ook wat verwijtend. “Je hebt gelijk” keer ik haar terug. Ik ontspan me helemaal en doe me ook deze geconcentreerde doelloze blik aan. Controlerend vraagt ze me: “En? Gelekt?”. Ik knik bevestigend. Ze kan het niet laten om m’n woorden met de realiteit af te toetsen en opent discreet de mantelflap die de buitenwereld van m’n bovenbroek scheidt. Ik zie een stoute voldoenende blik.

Ik stel haar voor om snel naar het hotel te gaan zodat ik haar terug wat droogs kan omdoen. De gedachte dat ze met een ‘baggy’ luier loopt maakt me helemaal wild. Zelf vloekt ze onderweg vooral over de wind die een verkoelend effect over haar benen heeft. Eenmaal aangekomen op de kamer doet ze haar mantel uit. Ook ik doe dat. Met grappige natte broeken vliegen we elkaar in de armen. Ik duw haar luier hard tegen me aan. Ik voel de luier als een spons leeglekken en langs haar benen lopen. Haar lekken voel ik ook over m’n benen vloeien. Blijkbaar bracht ik haar op ideeën want ook mijn luier lekt over haar henen heen nadat ze m’n luier aandrukt. Helemaal vies doe ik haar luier uit. Deze is helemaal verzadigd. Ze duwt me op de grond. Ze staat naakt. En gaat over me staan met m’n middel vlak onder haar kruis. Ze hurkt haar en zet zich op m’n nat en verzadigde luier op m’n kruisstreek. Ze wrijft wat heen en weer met haar kruis tegen m’n kruis. Ze wisselt af met het betere handwerk waarop ze m’n luier helemaal rond m’n kruis masseert. Hier en daar lekt er wat meer. Ze buigt voorover en kust me op m’n mond. Zachtjes. Terwijl ze m’n hoofd wat op hol doet slaan voel ik het plots wat warmer worden in m’n lage-buikstreek. Ik weet wat het is, ik vind het heel ondeugend van haar maar kan me de gedachte niet loslaten dat het heerlijk is en kus rustig verder. Ze trekt me weer overeind. Wat een natte boel zeg. Ze doet m’n kleren uit behalve m’n broek en ze sleept me in de douche. Ze laat warm water lopen. Ik zeep haar lichaam in. M’n broek wordt helemaal nat en ik voel de reeds verzadigde luier alleen maar zwaarder worden door al het lopende douchewater. Nadat ik haar inzeepte spoelde ze zich af. Ze gaat op een hurkje zitten en doet m’n broek uit. Het warme water blijft lopen. Nu ziet ze een heel ongelukkige luier. Als een pro tapet het luiermeisje de luier af en begint ze me in te zepen. De stomende douche is helemaal wat ik me op een herfstige dag inbeeld.

Het verhaal loopt hier verder –>

Een weekendje met een luier en een luiermeisje

(Dit is een fictie).

Het is vrijdag. Daar staat ze. Na enkele mails spraken we af om op hotel een weekendje met een meisje in luiers door te brengen. We boekten een mooie kamer aan zee. Ze is wat verlegen. Ik stel haar voor om eerst wat te drinken zodat de tongen wat losser kunnen.  Ik bestel een cassis, zij een watertje.  Niet gemakkelijk om zomaar met een bijna-vreemde te praten over wat je voor iedereen angstvallig geheim houdt. Maar na het vinden van wat vertrouwen in elkaar kunnen we er meer omwonden over praten. Daar ontdek ik dat ze best wel een open geest heeft. Verzorgd lijkt ze tegelijk. Ze heeft een broek dat eerder een mengeling lijkt tussen een paardrijbroek en een legging. Met een rolkraagtrui erbij en laarzen lijkt ze stijlvol en tegelijk sportief. Een oesterparelketting en ditto oorbel vervolledigt het plaatje.

We spreken af om in dit weekendje nooit het toilet te gebruiken zonder toestemming van de ander.

Om het weekend meteen een kick-off te geven stel ik haar een wedstrijdje voor.
Het spelletje is zo ondeugend als dat ze simpel is. De eerste die nummer twee in zijn/haar broek doet verliest. Maar allebei zal het doen. Dit lijkt gemakkelijk? Laten we dan maar de spanning opdrijven door allebei gelijktijdig een laxerende zetpil te gebruiken. En laten we het eerlijk doen door deze elkaar toe te dienen, zo zijn we zeker dat we het kregen. Ze vindt het een vreemd voorstel en ergens twijfelt ze bij dit voorstel maar het intrigeert haar tegelijk wel. Ze overtuigt er zich van dat ze haar tegen de werking van de zetpil wel zal kunnen verzetten. Ze stemt ermee in. De verliezer geeft de winnaar nadien een kleine massage.

Om beurt gaan we op het bed liggen en verzekeren we er ons van dat we elkaar de zetpil geven. Ze doet het eerst bij me maar haar ondeugend kantje zorgt ervoor dat ze er me meteen twee geeft. Ik geef me natuurlijk niet gewonnen en doe het haar gewoon terug. Meteen nadat we deze krijgen toegediend doen we ons ondergoed en broek weer aan. Ze herhaalt dat ze toch wel immuun zal zijn voor de zetpillen.
We leggen ons allebei op ons bed. We vragen ons af als er iets op TV zou zijn. We zappen. Een reportage toont het verloop van een afrikaans ontwikkelingsproject. We kijken door gebrek aan iets boeienders. M’n buik rammelt een beetje, het gromt alsof ik wat honger heb. Maar ook bij haar hoor ik het niet veel later.

Ik voel de druk in m’n darmen wat opdrijven. Ik vraag haar of ook zij voelt of er wat in beweging is. Ze knikt bevestigend met een halfangstige blik. Ze vraagt zich af of ze wel had moeten instemmen met m’n voorstel maar tegelijkertijd vindt ze het best een avontuur om haar grenzen te verleggen.
Ik voel nu echt wel een aandrang om naar het toilet te gaan. Deze aandrang wordt in vlagen sterker en zwakt dan weer wat af. Wat ik wel merk is dat de sterkere vlagen steeds harder worden. Pijn doet het niet.

Ook zij zie ik wat minder comfortabel op bed liggen. Ik zie aan haar blik wanneer ze zich moet bedwingen en zie haar aanblik dan weer wat ontspannen wanneer ze een zwakkere aandrang krijgt. Het lijkt wel alsof elkaars darmen met elkaar hebben afgesproken dat wanneer ik eens m’n spieren moet opspannen, zij de hare weer wat mag ontspannen.

Ik krijg het lastig om niet aan een verlossende opluchting toe te geven maar voel dat het wedstrijdje nog alle kanten uit kan want ik zie dat zij evenzeer moet vechten om toch niet toe te geven aan de opluchting. Ze zegt me dat ze het nog moeilijk kan houden, ik stel haar gerust dat het bij mij niet anders is. Ik ga rechtstaan en naar haar toe. Bij wijze van elkaar te steunen neem ik haar hand vast. Ze staat ook recht en neemt m’n ander hand ook vast. Ze knijpt wat harder terwijl ik haar blik weer zie uitschijnen ‘dit wordt lastig maar ik wil me maar niet overgeven’, tegelijk geniet ze van haar drang om te winnen. Terwijl ik alles probeer op te houden, voel ik een beetje zich toch een baan te maken richting onderbroek ondanks m’n tegenwerking. Maar gelukkig niet veel. Ik zeg haar: “Oops, daar gaat een beetje’. Ze lacht maar een fractie van een seconde terwijl ze beseft dat doorlachen haar de wedstrijd zal doen verliezen en ze zet haar blik terug in competition modus. Ze voelt even aan m’n broek maar beseft dat ze nog zeker niet heeft gewonnen. Ze voelt niets. Ze knijpt terug in m’n hand terwijl ik lichtjes hoor dat ook zij wat weinig laat gaan.

Intussen wordt het bijna ondraaglijk en hoop ik dat ze het alle momenten opgeeft zodat ik het zo snel mogelijk ook kan opgeven. Ik zie ter hoogte van haar slaap een licht druppeltje zweet. Ik houd het echter niet meer en neem gerust vrede dat ik de massage zal moeten geven in plaats van te krijgen. Waarna ik haar zeg dat ik haar gewonnen geef. Ze lijkt gespannen tevreden. Ik los alles en ik vul m’n broek. Hoewel m’n gezicht boekdelen spreekt checkt ze toch even door aan m’n broek te voelen. Zodat ze zeker kan zijn dat ze zonder gezichtsverlies ook zichzelf mag ontspannen. En dat doet ze ook. Ik zie de opluchting zo op haar gezicht. “Eindelijk” zucht ze tevreden. Ik zie haar genieten van de last die letterlijk wegvloeit. Ik neem haar knuffelend vast. We staan nog steeds recht. Elk met een warme opluchtingsbrei in ons broek. Half trillend van de inspanning.

Ik positioneer m’n hoofd in haar nek. Ze fluistert me voldaan toe dat ze het eigenlijk heerlijk vond. Met haar hand glijdt ze naar de buitenkant van m’n broek. Ze duwt het zachtjes aan. Ik glij m’n lippen op de hare. We kussen helemaal intiem-sensationeel terwijl ik haar voldoenend gevoel zo voel doorstromen net zoals ze m’n voldoening helemaal aanvoelt. Ook ik glij m’n hand aan haar legging. Voelend aan de contouren van de nieuwe bobbel in haar broek. Er is een kleine geur die me doet twijfelen of deze nu vooral van mij of van haar komt. Afschuwelijk kan ik het niet noemen. Misschien omdat het wel van mezelf afkomstig kon zijn?

Ik voel haar m’n bobbel steeds steviger vastpakken. Terwijl m’n ene arm om haar onderrug slaat, neem ik ook haar bobbel langs de buitenzijde van haar broek vast. Ik beweeg ze traag van links naar rechts boven en onder en vraag haar terwijl of ze het lekker vindt. Ze knikt.
Ik duw haar het bed op en ga er langszij liggen. M’n hand glijdt over de legging tussen haar benen steeds meer naar haar kruis terwijl ik achter haar oren zachtjes aan kus. Ze neemt m’n hand vast en leidt me naar haar kruis. Ze trekt me over haar heen en glijdt ook haar hand naar m’n vochtig warme zitvlak. Ze neemt die langs m’n jeans stevig vast en kneedt het zachtjes aan. Ik sleur haar zodat ik deze keer onderaan lig terwijl ze op me ligt. Ik doe haar hetzelfde. Ik masseer haar poepbroek en voel wat uit haar slipje naar haar lies glijden, terwijl ik ook dat langs haar legging heen masseer. Ik zie haar genieten. Iets zegt haar dat het niet hoort om daarvan te genieten. Ze weet niet goed of ze meer geniet van het ondeugende of van de vlucht naar haar peutertijd, ze weet alleen dat ze er stiekem wel van geniet.

Terwijl ik lig vraag ik haar om op me te zitten, nog steeds met de legging aan. Ze zit met haar poepvlak op m’n kruis. Terwijl ze meer zit voelt ze heel wat bewegen in haar broek. Ze geniet van het stoute gevoel dat over haar heen gaat. Ook ik voel het bewegen en het windt me op te weten dat ze er stiekem wel van geniet. Ze beweegt haar poep over m’n kruis van links naar rechts en boven naar onder. De poep voelt ze ook tussen en over haar vagina heen glijden. Terwijl ze haar genot niet kan wegsteken vraagt ze me hetzelfde te doen. Ze gaat liggen, ik ga op haar kruis zitten en beweeg zacht maar met volledige voldoening heen en weer. Terwijl ik fantaseer over hoe het voor haar zou kunnen voelen, fantaseert zij over hetzelfde. Ik ga naast haar liggen terug. Met m’n ene been naast het hare, met m’n andere in een kniehoek van 90° over haar heen. We kussen nog wat. We trekken het deken over ons heen. We voelen ons stout terwijl we een rust voelen. We genieten na en drinken een stevig glas softdrank.

Net zoals een mama even in de broek van zoonlief kijkt om te zien of alles nog proper is, checken we even bij elkaar wat’n ravage er is aangericht. We besluiten eensgezind dat het leuk was en besluiten ons te wassen. We gaan de douche in en wassen het helemaal van ons af. Wanneer we klaar zijn stap ik uit de douche en houd ik me klaar om haar af te drogen. Wat droog, doet ze hetzelfde voor me. We gooien de vuile kleren in een plastieken zak die we goed dichtknopen. We gooien het later wel weg. We moeten immers wat te eten zoeken.

We kiezen verse kleren. Alvorens zich helemaal aan te kleden vraag ze me om op het bed te gaan liggen. Ze neemt een Tena maxi slip en schuift een deel onder m’n poep. Ze neemt er de tube zinkzalf bij en de babypoeder. Ze fluistert me toe dat ze geen ongelukken wil tijdens het eten samen met een knipoog en een subtiele glimlach. Ze wrijft de zinkzalf open, de geur doet me naar vroeger terugdenken. Ze strooit er nog rijkelijk babypoeder overheen. Ze plakt alles dicht. Ik voel de zalf tegen de luier en ruik subtiele invloeden van babypoeder. Heerlijk denk ik bij mezelf. Met dezelfde glimlach en knipoog fluister ik haar toe dat ik ook geen ongelukken wil. Ze gaat liggen, ik schuif er een tena maxi onder en zalf en poeder haar rijkelijk in. Ook zij kan zich niet ontdoen van die goede oude tijd waar de geur gelijk stond aan comfort, onschuld en veiligheid. Ik doe de luier strak dicht en verzegel het met een kus net onder de navel. Ze doet er een leuk rokje onder aan dat tot net onder haar knieën komt met dezelfde laarzen. Geen slipje. We overleggen voor het avondeten en komen uit bij een lekkere pasta. Net voordat we vertrekken drinken we nog elk twee grote glazen water. We slaan de deur achter ons dicht. Hongerig en voorlopig nog droog stappen we het restaurant binnen.

Het restaurant straalt gezelligheid uit en is goed gevuld.

Een aperitiefje en een glaasje wijn slaan we bij een vriendelijke bediening niet af. Bij het avondeten drinken we nog een groot glas water. We praten wat bij over de de poepervaring maar wijken vlot af naar wat we van werk/school doen. We hebben het ook over de laatste reis die we elk deden. Intussen smullen we van het slaatje en de steak. Zo’n half uurtje later gaan we over tot een dessert. Een creme brulé en een dame blanche nemen we. Tussen het gesprek door zegt ze me dat ze moet plassen.  Ik spoor haar aan om het nog even op te houden. Maar ook ik voel stilaan een nood komen. Ik meld het haar maar ook zij is geen jaknikster en wil dat ik het nog even ophoud. We besluiten om af te sluiten met een thee. Ze geeft aan dat ze wel nodig moet. Het restaurant is intussen nog maar voor een vierde gevuld, de achtergrondgeluiden van de andere babbelende mensen verzwakt. Ik zeg haar dat als ze nodig moet gaan, ze het maar moet laten gaan. Ik zie haar blik op oneindig komen en hoor stilletjes een sissend geluid toch wel 15 seconden aan een stuk. Ze zit nog steeds. Ze vraagt me beschaamd of de luier lekt want zo voelt ze het aan. Ik vertel haar dat ze even kort moet gaan staan en ik bemerk dat de luier alles goed opvangt. Ik zie haar genieten van het warme vocht dat haar luier zonet vulde. Ze nodigt me uit om hetzelfde te doen. Ik laat ook alles lopen. Ik voel de luier rond m’n kruis wat dikker aanvoelen. Het lekkend gevoel overweldigt ook mij maar ik vertrouw best wel op die luier. We vragen de rekening en betalen.

Voordat we opnieuw het hotel binnengaan besluiten we nog een klein blokje om te lopen. De vochtige warme luierpulp is goed voelbaar tijdens het wandelen en schuurt zachtjes tegen m’n kruis. Eigenlijk vind ik het heerlijk aanvoelen. We komen aan in het hotel. Gaan de kamer binnen.

Spontaan knuffelen we elkaar, wederom met tedere kusjes in de nek. Onze handen raken elkaars zitvlak en zachtjes overlopen we met onze vingers de contouren van de luier. We wrijven zachtjes over de luier en dan eens wat harder. We verschuiven onze handen naar het kruis en voelen doorheen de broek ook deze contouren. Op de een of andere manier kan ik het gevoel als veilig omschrijven, ondeugend maar veilig. Alsof je alle stress voelt wegvloeien. Ik trek m’n broek uit, zij doet dit ook. Ik ga in bloot bovenlijf. Ook zij zorgt ervoor dat we eigenlijk beiden alleen nog maar een luier aanhebben. Geïntrigeerd gaat ze op haar knieën zitten. Ze inspecteert m’n vochtige luier. Ze voelt eraan, ze ruikt eraan. Een mengeling van babypoeder, natte luier en zinkzalf overheersen. Ze gaat achter me staan. Haar hand tegen m’n luier gedrukt vraagt ze me of ik wat kan plassen. Terwijl ik plas voelt ze de temperatuur van m’n luier stijgen. Hij zwelt nog wat op. Ze slaakt een zucht van voldoening.

Traag komt ze voor me staan. Ze geeft me een uitdagende blik. Haar rug tegen m’n buik. Ze neemt m’n hand en begeleidt deze tot aan haar kruis. Het klamme vocht, de warmte die ik van haar lichaam in het luiervocht voel weerkaatsen. Kleine stoppels van haar laatste scheerbeurt en een ander vocht dat ik eerder als opwindingsvocht zou omschrijven doen me in de 7e hemel wanen. Ik wou dat ik deze tijd stil kon laten staan.
Ze duwt haar lippen tegen m’n lippen en met haar rechterhand neemt steunt ze m’n nek. Ik zie haar ogen sluiten. Ik geniet met haar mee en sluit de mijne ook. Ze plast een hele warme straal  door m’n hand in haar luier heen. Zoiets maakte ik nooit mee. Ik voel dat ze scheutjes schiet. Terwijl m’n hand in haar vocht baadt voel ik de vloeistof langzaam in de luier wegtrekken. Haar linkerhand legt ze op haar kruis, over de luier. We voelen beiden de warmte maar ook elkaars hand. Ook al scheidt de luier haar hand met die van mij. Helemaal heerlijk. Ik trek m’n hand stilaan weg. Ze protesteert en houdt m’n hand daar waar ze zat. Zachtjes aan stimuleer ik haar. Ik zie haar helemaal wegzakken van genot.  We besluiten te gaan slapen.

Ik zie dat ze geen aanstalten doet om me te verversen. Ik bedenk dan dat ze misschien wel in deze luier wil slapen. Alsof ikzelf eigenlijk niets liever heb neem ik ook geen initiatief om haar te verversen. We poetsen beiden onze tanden en kruipen het bed in. Zij aan zij en prutsend aan elkaars luier horen we elkaars gekraak van de luier. Ze fluistert me dat ze een heerlijke dag achter de rug heeft. Ik knik bevestigend.

We doen het licht uit. Ik knuffel haar nog wat en ga op haar liggen. We voelen elkaars luier tegen elkaar liggen. We kussen nog even.
We liggen terug naast elkaar, het licht is uit en elkaar aankijkend bevestigen we elkaar dat we beiden erg hard van deze momenten genieten. Een vlucht van de drukke alledaagse werksferen die een wellnessend effect op ons hebben. We realiseren ons dat we van veel geluk mogen spreken dat we van deze momenten ongegeneerd kunnen genieten met elkaar. Het gesprek voelt aan alsof we elkaar echt alles kwijtkunnen, nu we ook elkaars diepste fantasieën kunnen delen. Tijdens dit gesprek laat ik m’n blaas nog even leeglopen. Ik vermoed dat ze hetzelfde deed.

Ze gaat op haar zij liggen, ik houd haar in lepelhouding vast. Elke beweging onder het deken doen een walm van babypoeder opwaaien. Ik snuif en geniet. Onze ogen voelen zwaar en starten een diepe, deugddoende slaap.

Het luiermeisje verhaal loopt hier verder –>

Hoe het broekpoepen en broekplassen begon

Ingezonden door een lezer: Omdat ik zag dat er blijkbaar toch een Belgische site is over dit onderwerp, wou ik toch ook even mijn verhaal even kwijt.

Ik hou zowel van broekplassen als broekpoepen. Meestal als ik alleen thuis ben, kleed ik mij om, om… in mijn broek te doen. Dat heeft te maken met een belevenis toen ik 12 was…

Ik ben altijd nogal tenger en klein van gestalte geweest, en altijd de kleinste van de klas. Toen ik 12 was zag ik er vast nog een paar jaar jonger uit. Nu nog steeds hoor. Maar ben nu 35
Ik zat toen, één maal per week, in de toneelklas waar je eigenlijk een beetje mooi leerde praten. Maar er waren ook nog van die improvisatie oefeningen (toneelstukjes), die ik eigenlijk wel leuk vond.
Ergens in het midden van dat jaar, kwam er iemand langs van de hogere jaren, die “een jongetje” zocht voor een toneelstuk met publiek. Het was een soort eindexamen voor iemand die een rol speelde van een moeder die haar kind werd ontnomen.
Na een beetje zoeken werd ik geselecteerd. Waarschijnlijk omdat ik er vrij jong uit zag.

Toen we repeteerden, bleek het allemaal nogal mee te vallen. Ik moest egenlijk geen tekst leren of zeggen. Enkel maar enkele bewegingen en wat rondlopen.
Maar toen… vooraf vroeg mijn moeder wat voor kleding ik op de avond van de voorstelling moest dragen. Dit moest iets zijn wat doorgaans een klein kind draagt. Dus wat had mijn moeder voor me gevonden… Een kort bruin velouren broekje, een wit hemdje, een een rode geknoopte cardigan. Met grijze kousen en donkere schoenen. Ah, bah! Ik vond het vervelend dat ik dat MOEST dragen. Zeker omdat ik er al zo jong uitzag. Nu leek ik echt een klein kind. En dan nog voor publiek!
Na wat gemopper heb ik het dan toch maar aangetrokken.

Alles was goed verlopen met de voorstelling, en daarna reed ik met de fiets naar huis. Met m’n pakje nog aan
Ik wou zo snel mogelijk thuis zijn, hopend dat niemand van mijn vrienden me zo zag. Toen ik thuisgekomen was, en verteld had hoe het geweest was, ging ik naar mijn slaapkamer om die kinderachtige kleding uit te trekken.
Maar in mijn kamer stond ik nog even voor de spiegel, om te zien hoe ik er zo uitzag. En… heel vreemd toen, maar op één of andere manier voelde ik plots een gevoel van… ik voel me lekker in deze kleren. lekker kinds, onschuldig.
“Nee, ik hou dit aan! Het voelt goed”.

Zo ben ik met mijn Atari spelcomputer beginnen spelen… tot ik voelde dat ik naar het toilet moest. En echt wel een vreemd gevoel toen… Ik gingen gedachten door mijn hoofd van : “mmmm… ik moet naar de WC..” vermengd met het gevoel van kinds zijn in mijn korte broek.
Ik ging terug voor de spiegel staan met een opgewonden “stout” gevoel. Terwijl ik naar mezelf stond te kijken, friemelde ik wat aan de pijpjes van m’n broekje. En… plots… kreeg ik een onweerstaanbare drang… Ik kakte in mijn broek. ECHT ik deed mijn broek vol zoals een klein kind. Ik voelde mijn broekje volproppen, terwijl mijn hart bonsde in mijn keel!
Alsof dat nog niet erg genoeg was, kon ik mijn plas daarna ook niet ophouden. En ik piste in mijn broek, zodat de plas langs mijn benen liep, op de grond begon te kledderen, en een gele plas rond mijn voeten vormde.

Ik was een beetje verbaasd over wat ik had gedaan. Maar… het voelde wel lekker.. lekker kinds.. kleuterachtig.
En nee, ik ben uiteindelijk niet wenend naar mijn moeder gelopen Maar ik heb het wel zelf opgekuist. Gelukkig heb ik het zo kunnen doen, dat niemand iets gemerkt heeft. Maar… Ik heb er sinds die dag wel een “fetish” bij

Broekplassen: Best wel eens spannend

Ingezonden door een lezer: Zeker herken ik de broekplassen behoefte! En eerlijk gezegd geef ik er ook wel eens aan toe.

Het gevoel van totale ontspanning bij broekplassen wanneer je blaas zich ledigt is werkelijk heerlijk wanneer je tegelijkertijd je broek (of luier) nat voelt worden.
De extra prikkel die ik ervaar ontstaat door het gevoel van machteloosheid (als je eenmaal plast is het vrijwel niet meer te stoppen) en het gevoel van schaamte (volwassenen plassen nu eenmaal niet in hun broek).
Ook ervaar ik een sexuele prikkel op zo een broekplas moment; het heeft iets van overgave of zo je wilt dwang. Je kan er zelf immers aan toegeven of toe gedwongen worden. Beide vormen hebben wat mij betreft een erotische lading.
Hetzelfde kan gelden voor broekpoepen alhoewel ik mij kan voorstellen dat voor velen die drempel (te) hoog is tegenover broekplassen. Zelf evenwel heb ik geen moeite om, ook als het de verzorgende kant betreft, te begrijpen waarom iemand ook (stiekem) behoefte heeft aan broekpoepen (toevallige woordspeling :-)).

Waar het de beleving betreft naar de onbezonnen kindertijd stel ik mij eveneens voor dat de associatie luiers/klein zijn (geen verantwoordelijkheid) makkelijk wordt gemaakt en al snel veel ruimte ontstaat voor nog veeeeel meer heerlijke fantasieen!

Ben benieuwd btw naar overige broekplassen en andere ervaringen of gedachten die je hebt m.b.t dit onderwerp. Je bent zorgvuldig in je woordkeus en de stijl van schrijven nodigd uit tot het lezen van meer!

Broek plassen: Zo ontdekte ik het

Ik wou eens weten of jullie dit ook al eens hebben gevoeld.

Met enkele tassen in elke hand kwam ik van een geslaagd uitstapje terug naar huis. Al bij het wandelen naar de bus voelde ik een belangrijke aandrang om te moeten plassen. Ik wou niet weten van te laat komen want ik ging de bus maar nipt halen, ook zonder tussenstop. En met slechts elke 45 minuten een bus wil ik die natuurlijk niet echt missen. Eenmaal op de bus wachtte er mij nog zo’n 50 minuten tot mijn thuishalte.
Ik zag de bus in de verte toekomen terwijl ik nog de laatste 50 meter aan het afleggen was tot aan de halte. Ik stapte er op en ging achteraan zitten. De bus was zowat voor de helft gevuld.

Na zo’n 20 minuten voelde ik dat ik echt nodig moest gaan plassen. De trillingen en bewegingen van de rijdende bus deden mijn blaas geen goed. Een lichte pijn begon zich over mijn buik meester te voelen. Maar ik hield vol. Nog zo’n goede 20 minuten later begon ik me werkelijk scenario’s in te beelden waarbij ik in volle schaamte in mijn broek zou plassen en de bus wat natter zou maken met alle blikken van mijn medereizigers als gevolg. Ik kende niet echt mensen op de bus maar ik herkende toch 3 medereizigers waar ik nu en dan eens mee op de bus zit, ook al heb ik die nooit aangesproken.

Ik drukte mijn benen over elkaar. Een hevigere pijn nestelde zich in mijn buik. Ik verwisselde m’n benen zodat een ander been het drukwerk op zich nam. Soms duwde ik m’n hand flink tegen m’n kruis om de aandrang om te plassen op afstand te houden en mijn broek proper te houden. Om over alle schaamte nog te zwijgen.

Bij elke haltestop begon ik te denken of de buschauffeur iets doorhad en dacht dat hij per expres alles zo traag deed. Maar nog even doorbijten en ik was thuis. Hoewel de drang zo hevig werd dat ik me niet meer kon inbeelden om droog thuis te komen. Ik hield m’n plas zo hard tegen dat ik dacht dat alles vroeg of laat door m’n spieren ging kunnen doorsijpelen, hoe hard ik ook probeerde.

De voorlaatste bushalte voorbij dacht ik in mezelf nu bellen en enkel nog uitstappen. Ik stond klaar aan de deur om uit te stappen. En mijn aandacht ging nog naar 2 dingen: Alles dichtknijpen en dit doen op een manier dat anderen het niet doorhebben. Maar vanbinnen sterf ik van angsten.

M’n moed verloor ik toen de bus nog 100 meter voor mijn bushalte een rood licht kreeg. Samen met de verloren moed verloor ik meer. Een scheutje plas wist zich een weg door m’n spieren te banen en prompt zet ik nog meer druk op m’n spieren terwijl ik voel dat m’n slip en een beetje broek vochtig werd, maar ook warm.

Ik mocht eindelijk de bus verlaten en gelukkig woon ik rechtover de halte. Ik haastte me naar huis maar ook onderweg verloor ik enkele scheutjes. Ik opende mijn deur, sloeg het dicht en uit wanhoop liet ik gewoon alles lopen. Mijn broek en slip waren toch al goed voor de was.
Terwijl ik alles liet lopen overviel een gevoel van bevrijding me. Een bevrijding die ik zelf ook voelde wegvloeien. Langs mijn benen verliet angst me en maakte plaats voor een letterlijk warm gevoel van opluchting. Dat m’n sokken ook nat werden en een stuk in m’n schoenen vloeiden was het laatste van mijn zorgen. Dat ik net zoals een kleine meid in mijn broek ging plassen vond ik best nog een opwindende gedachte. Nadien bekeek ik me grondig voor de spiegel en genoot nog even van de spanning rond mijn heup, het nadruppen.

Achteraf gezien vond ik het onbeschrijfelijk wat een goed gevoel dit plassen me gaf. Weken nadien heb ik teruggedacht aan deze gebeurtenis en misschien wel met een beetje heimwee. Want ik fantaseerde wel om nog zoiets maar dan met meer opzet uit te lokken.

Herkent iemand zich in dit verhaal?

Welkom op deze site

Welkom op deze site. Met deze site wil ik mensen laten kennismaken met een voorkeur die veel meer mensen delen dan dat we zouden denken.

Er zijn een heel pak mensen die er stieken wel eens van genieten van hun plasje. Hetzij door een slipje, onderbroek of een natte broek te veroorzaken. Los hiervan zijn er ook een heel pak mensen die het omhebben van een luier een rustgevend, geborgen gevoel geven. Maakt niet uit of zij de luier ook echt gaan gebruiken of niet. Even teruggaan naar die onbezorgde kindertijd doet sommigen wonderen.

En dan zijn er ook de mensen die ervan genieten om een stapje verder te gaan. Na wat te experimenteren met een natte broek ook eens het broekpoepen aandurven. Sommigen vinden dit leuk en anderen weer niet maar wat deze site vooral wil is dat dit onderwerp een stukje toegankelijker wordt, meer bespreekbaar. Minder in taboesferen vertoeft. Naast ervaringen komen hier ook plaatjes.

Geluierde meisjes/dames?

Wel, wat ik me afvroeg… Ik zou het wel eens fijn vinden om een meisje/dame te ontmoeten die ook al eens graag een luier omdoet. Recreatief of uit noodzaak… Maakt me minder uit. Het lijkt me gewoon eens leuk om iets te gaan drinken of te gaan wandelen wetende dat je allebei iets om hebt. Door de taboesfeer rond dit heb ik er met niemand nog echt over kunnen praten. Deze site is al een soort van uitlaatklep maar het zou nog echter zijn als ik iemand of meerdere dames/meisjes zou leren kennen die deze voorkeur ook delen (luiers en/of plassen).

Daarom kort wat info over mezelf: 26J, woont rond het Antwerpse, netjes en verzorgd, goede job. Kan me gemakkelijk tot in Leuven, Gent, Brussel en verder verplaatsen. Dus laat hier gerust eens een berichtje na (wordt eerst goedgekeurd, dus wordt niet op site geplaatst).

Gewoon online contact over email/MSN of iets dergelijks lijkt me ook wel wat.