Julie plaagt haar zusje Sarah

Julie en haar oudere zus Sofie zaten aan de eettafel met hun ouders te eten, zoals ze elke avond deden.

Zoals bij hen thuis gebruikelijk was, hield Sofie ervan het gesprek te domineren door haar ouders te vertellen over haar schooldag en hoe goed ze het in elke klas deed.

“Mama, vandaag zei meneer De Smet bij biologie dat ik op weg ben naar een van de beste cijfers die hij ooit voor ons individuele huiswerk heeft gezien.

“Oh dat is geweldig liefje ik ben echt blij voor je” antwoordde mama schijnbaar trots op haar dochter

“En geloof het of niet, bij de cursus kinderverzorging hadden ze zelfs van die grote babypoppen en ze lieten ons zien dat we wisten hoe we een luier moesten verschonen, ik bedoel waarom moeten ze ons leren hoe we luiers moeten verschonen in godsnaam”

“Je weet maar nooit, misschien komt het ooit van pas, als je zelf kinderen hebt.

Terwijl Sofie maar door bleef gaan vond Julie haar opschepperij steeds vervelender, ze had er eindelijk genoeg van en kon het niet laten om iets te zeggen….

“Jezus, hou je nou nooit eens op over jezelf te praten Sofie, ik ben het zat dat je maar door blijft gaan over hoe geweldig je in alles bent.

“Julie, wees niet zo respectloos en onbeleefd tegen je zus. Ze vertelt ons alleen maar over haar dag.

“Ja Julie wat is er mis met jou ben je jaloers op mij of zo?”

“Dat klopt, mama kiest haar kant, ze is te perfect om ooit iets verkeerd te doen.”

“Stop met zo’n onvolwassen snotaap te zijn Julie, je bent 15 jaar oud geen 5 in godsnaam, je gedraagt je als een baby” antwoordde moeder boos op haar dochters onvolwassenheid.

Met dat Julie liep naar haar kamer in stromende tranen, voelde zich volkomen waardeloos en inferieur over hoe haar leven was in vergelijking met haar zus.

De 18-jarige Sofie was altijd door iedereen gezien als het perfecte meisje, dat regelmatig hogere cijfers haalde dan Julie en een veel grotere groep vrienden had dankzij haar knappe uiterlijk en extraverte persoonlijkheid.
Maar Julie zag dat anders, zij zag Sofie als opschepperig en vol van zichzelf, altijd maar doorgaan over hoe ze dit of dat had gedaan. Julie had er genoeg van om in de schaduw van haar zus te leven.

Na Julies kleine uitbarsting was ze in haar kamer op haar bed gaan liggen om te mokken.
Terwijl ze daar lag, voelde ze zich boos over Sofie’s arrogante reactie en hoe mama haar zelfs had verdedigd.
Deze gedachten roerden zich in haar hoofd terwijl ze op bed lag en zich waardeloos en overstuur voelde, en al snel, ondanks dat het pas 18.30 uur was, viel ze in slaap.

Een paar uur later werd ze wakker en moest plassen. Toen ze op de klok keek, zag ze tot haar schrik dat het al 2 uur ’s nachts was en dat ze de hele avond had doorgeslapen. Omdat het al zo laat was, was iedereen naar bed gegaan.

Ze stond op en liep stilletjes naar de badkamer. Toen ze langs haar zusters kamer liep, merkte ze dat haar deur iets open stond en ze kon horen dat Sofie sliep.

Ze dacht na over de gebeurtenissen van de avond en hoe erg ze haar grote zus haatte toen haar plotseling een idee te binnen schoot.
Een deel van haar zei dat het gemeen en gemeen was om er zelfs maar aan te denken om zoiets te doen. Het andere deel herinnerde zich wat er eerder op de avond gebeurd was, en hoeveel haat ze op dat moment tegen Sofie voelde.

Ze ging stilletjes naar beneden naar de keuken en haalde een grote plastic kom, die ze vervolgens vulde met warm water uit de keukenkraan.

Julie ging toen terug naar boven en sloop heel langzaam de slaapkamer van haar zus binnen, terwijl ze zag dat Sofie in een diepe slaap leek te zijn.

Ze zette de kom naast haar bed neer en tilde zachtjes Sofie’s hand op, voorzichtig om haar niet wakker te maken, en legde die in het warme water.

Ze bleef staan wachten…….. na ongeveer 2 minuten stond ze op het punt het op te geven, omdat ze zichzelf ervan overtuigd had dat het een stom idee was dat nooit zou werken, toen ze plotseling dacht dat ze een vaag geluid hoorde………

Ze luisterde aandachtig en hoorde een sissend geluid van onder de lakens dat steeds luider werd….

Toen ze voorzichtig het dekbed optilde, viel haar mond open. Ze zag dat Sofie’s pyjama nu drijfnat was en dat haar bed doorweekt was.

Ze kon het niet geloven, haar truc had echt gewerkt.

Op de een of andere manier had ze de grote, volwassen Sofie als een baby in haar bed laten plassen. “Wie gedraagt zich nu als een baby, je bent niet meer zo perfect”, dacht Julie bij zichzelf.

Ze verliet de kamer met een enorme grijns op haar gezicht niet helemaal in staat om te geloven dat ze op de een of andere manier haar 18 jaar oude zus een bedplas ongelukje had laten krijgen.
Ze kon nu niet wachten tot de ochtend…

Toen Sofie de volgende ochtend wakker werd voelde er iets vreemds, terwijl ze zich in bed verschoof realiseerde ze zich dat er iets niet goed was.

Haar billen voelden koud en ongemakkelijk aan, toen ze haar hand onder de dekens stak besefte ze dat haar pyjama, ondergoed en bed kletsnat waren…

“Wat krijgen we nou” zei ze hardop tegen zichzelf.

Ze trok de dekens terug en stond op.
Ze voelde aan haar kont en aan de voorkant van haar pyjama en voelde zich walgelijk, terwijl ze besefte wat er gebeurd was – dat ze in bed had geplast

“Nee, dat kan niet! Hoe heeft dit kunnen gebeuren?” vroeg Sofie zich gefrustreerd en overstuur af.

Terwijl ze haar bed bekeek, besefte ze dat ze de natte plek niet kon verbergen en dat ze haar lakens en pyjama snel naar de wasmachine moest brengen als ze niet wilde dat iemand erachter kwam.

Terwijl Sofie dit wilde doen, kwam haar moeder haar slaapkamer binnen.

“Is alles in orde Sofie ik hoorde je schreeuwen…..” Mama werd onderbroken toen ze haar dochters drijfnatte pyjama zag.

“Oh jeetje wat is er gebeurd lieverd”

“Ik weet het niet mam, ik werd vanochtend zo wakker” zei een duidelijk overstuur Sofie.

“Oh jeetje het lijkt erop dat je een ongelukje hebt gehad liefje maak je geen zorgen, we ruimen het wel op”

Sofie brak in tranen uit.

Julie werd wakker en hoorde rumoer vanuit haar zusters kamer.

Ze stond op en ging naar haar zusters kamer, waar ze de stem van haar moeder hoorde.

Ze stormde de deur open en vond Sofie huilend in een drijfnatte pyjama, haar moeder probeerde haar te troosten.

“oh mijn god Sofie je hebt toch niet in bed geplast? Ik wist niet dat je nog een baby was”

“Maak dat je uit mijn kamer wegkomt”, grijnsde haar boze en overstuurde zus.

“Kun je alsjeblieft uit de kamer gaan Julie en ons dit laten oplossen” vroeg mam.

“Oké mam, ik laat je alleen om de grote bedplasser te helpen.”

“Dat is genoeg Julie, je zus is zeker geen bedplasser, dit is gewoon een eenmalig iets, ze heeft waarschijnlijk gewoon een virus of zoiets”

Julie was erg blij dat ze haar zusje had vernederd en ging zich klaarmaken voor school.

Sofie was nogal stil toen het ontbijt begon. Julie weerhield zichzelf ervan te gniffelen, omdat ze wist dat Sofie niet in de stemming was.
De dag verliep zonder incidenten, Sofie probeerde het ongeluk in haar achterhoofd te stoppen en overtuigde zichzelf ervan dat het gewoon een bizar voorval was dat snel vergeten zou worden.

Julie had echter te veel genoegdoening uit Sofie’s verlegenheid gehaald om het hierbij te laten ….

Die nacht bleef Julie laat op en sloop weer de kamer van Sofie binnen.
Deze keer binnen 30 seconden nadat Sofie’s hand in het warme water was gelegd, begon de 18-jarige voor de tweede nacht op rij haar bed te doorweken.

Ze kon niet geloven hoe gemakkelijk het leek te werken op haar zus op haar leeftijd.

s Morgens hoorde ze weer gepraat uit haar zusters kamer, want mama was naar binnen gegaan om haar oudste dochter wakker te maken en vond haar weer overstuur over een nat bed….

In plaats van Sofie’s kamer binnen te stormen, stond ze nu buiten met haar hoofd tegen de deur en luisterde mee.

“Schatje maak je geen zorgen we maken vandaag een afspraak bij de dokter om uit te zoeken wat er aan de hand is.

“Oké mam, maar kunnen we dit snel opruimen? Ik wil niet dat Julie erachter komt dat ik dit weer heb gedaan.”lui

“Ja, oké lieverd, kun je je natte lakens beneden in de machine doen voordat je je klaarmaakt?

“Uuum ja ok” zei een blozende en van streek zijnde Sofie

Sofie liep snel naar beneden naar de bijkeuken en stopte haar natte spullen in de wasmachine.

Julie ging om de hoek staan zodat ze niet gezien kon worden terwijl ze haar mooie oudere zus naar beneden zag gaan met haar natte lakens, nog steeds in haar doorweekte pyjama die aan haar strakke kont kleefde.

Julie ging enkele ogenblikken later naar beneden, op het juiste moment om Sofie te zien die het bewijs van haar tweede bedplas ongelukje op rij probeerde te verbergen.

Sofie keek geschokt toen ze Julie zag

“Goedemorgen Sofie, hoe komt het dat je de was aan het doen bent, ik heb je nog nooit ’s ochtends de was zien doen” vroeg Julie in de hoop haar grote zus in verlegenheid te brengen

“Uuuuuuuuu” verstomd stotterde Sofie niet wetend wat ze moest zeggen

“Oh mijn god je hebt toch niet weer in je bed geplast?”

Julie zag haar zusters gezicht knalrood worden.

“Uuuuummm nee ik heb alleen een drankje gemorst”

Julie liep naar Sofie toe en haalde de lakens uit de wasmachine.

“Eeeeewww ze stinken naar pis oh mijn god je hebt echt weer in bed geplast. En kijk naar je pyjama ze zijn doorweekt dat is echt walgelijk.

Sofie schaamde zich dood dat haar zusje haar betrapte terwijl ze het bewijs van haar bedplassen probeerde te verbergen, terwijl ze haar doorweekte pyjama nog aanhad.

“Julie, hou je mond en ga weg, zoals ik al zei, het is alleen maar omdat ik een virus heb of zoiets, dus denk er niet aan om dit aan iemand te vertellen”

“Sorry Sofie, ik maakte maar een grapje, ik meende het niet echt, ik hoop dat je snel beter wordt”.

Julie loog tussen haar tanden door, deed alsof ze bezorgd was om haar grote zus. Van binnen genoot ze van elke seconde dat ze zoiets over Sofie had.

Mama was geschokt dat haar gewoonlijk volwassen dochter dit nu plotseling niet één keer, maar twee nachten achter elkaar had gedaan.
Het was het laatste wat ze ooit van Sofie had verwacht, zeker nu ze een tweedejaars studente was.
Ze vreesde dat als het zo doorging Sofie’s matras geruïneerd zou worden en zou kunnen gaan stinken….

Julie had besloten dat ze het nog een nacht zou doen, want ze genoot ervan om voor het eerst in haar leven een gevoel van controle over Sofie te hebben …… Het gaf haar op de een of andere manier een veel beter gevoel over zichzelf.

Die nacht, stiekem in Sofie’s kamer om 1 uur ’s nachts, toen ze zag dat haar zus sliep, stak ze haar hand in de kom met water.
Net toen ze de hand van haar zus in het water legde, begon Sofie te bewegen en tilde haar hand op. Julie verstijfde ter plekke en bad tot God dat Sofie niet wakker was geworden.
Ze realiseerde zich al snel dat Sofie gewoon bewoog in haar slaap toen ze haar op haar zij zag rollen.
Toen Sofie zich omdraaide leek haar bed ongewoon luid en een beetje te ritselen wat Julie intrigeerde.
Toen ze aan de hoek van het bed voelde, ontdekte ze dat Sofie, geloof het of niet, sliep op een rubberen plastic laken….
Ze kon een glimlach niet inhouden bij deze ontdekking.
Haar 18 jaar oude zusje van de universiteit kon op dit moment niet vertrouwd worden met een gewoon laken op haar bed zoals iedereen van haar leeftijd. Ze had nu een knisperend plastic laken op haar bed, iets wat je normaal zou associëren met kleine kinderen en peuters die hun blaas nog niet onder controle hadden en nog niet uit de luiers waren.

“Jij mag dan wel hogere cijfers halen en populairder zijn dan ik, maar ik ben niet degene die op 18-jarige leeftijd op een matrasbeschermer slaapt,” dacht Julie terwijl ze in zichzelf grinnikte.

Na het ontdekken van Sofie’s nieuwe laken, maakte het haar meer vastbesloten om haar weer in bed te laten plassen.
Voor de tweede keer die nacht plaatste ze haar oudere zus haar hand in de kom….

Na ongeveer een minuut nadat Sofie’s hand in het water was gelegd, hoorde Julie een sijpelend geluid toen haar zus haar blaas begon te legen, waardoor ze weer lekker nat was voor als ze wakker werd.

De volgende ochtend zaten Julie en Sofie aan het ontbijt, nu allebei klaar voor school.

Julie verbrak de stilte.

“Is het je gelukt om droog te blijven vannacht of heb je weer een ongelukje gehad?”

“Ten eerste, Julie, praat niet tegen me alsof ik een klein kind ben, vergeet niet dat ik 3 jaar ouder ben dan jij. En ten tweede nee het is niet weer gebeurd, het was zoals mam zei, waarschijnlijk gewoon een virus of iets wat ik heb gegeten waar ik overheen ben dus begin er nooit meer over.”

“Nou ik hoop dat het niet weer gebeurd Sofie, laten we hopen dat je vanavond weer droog blijft”

“Hou je mond Julie en doe niet zo neerbuigend. Ik ben geen kind, alleen omdat je jaloers bent dat ik er beter uitzie en populairder ben dan jij. Je kunt dit beter nooit meer tegen iemand zeggen.

Haar zusters woorden hadden haar diep gekwetst, maar Julie probeerde positief te denken.
Ze hield van dit gevoel om zoiets op haar zus te hebben en kon zien hoezeer Sofie het er moeilijk mee had.
Ze lachte in haar hoofd bij de gedachte aan het knisperende plastic laken dat haar grote zus nu op haar bed had liggen, waardoor ze zich meteen beter voelde, en stelde zich voor dat Sofie’s vriendinnen maar eens wisten waar hun populaire klasgenootje nu op sliep….

Na de nare manier waarop Sofie zojuist tegen haar had gesproken, besloot Julie dat het een eerlijke betaling zou zijn om door te gaan met de hand in warm water grap.

Ze ging er de volgende 3 nachten mee door.

Elke keer was de mooie studente radeloos wakker geworden toen ze ontdekte dat ze weer in bed had geplast, wat ze wanhopig, wanhopig probeerde te verbergen voor Julie.
Ze was beter geworden in het verbergen van haar ongelukjes, waarvan ze in gedachten dacht dat ze het voor haar jongere zusje verborgen had weten te houden.

Bij het ontbijt speelde Julie, die heel goed wist dat Sofie nu 6 nachten achter elkaar in bed had geplast, de onschuldige en vroeg Sofie…….

“Sofie, heb je nog meer nachtelijke ongelukjes gehad sinds laatst?

“Was ik niet duidelijk toen ik zei dat je het daar nooit meer over moest hebben Julie, en het antwoord is nee want het was maar eenmalig omdat ik ziek was, waar ik nu overheen ben dus stop met zo’n neerbuigende snotaap te zijn, heb je dat begrepen?

“God, je hoeft niet zo’n kreng te zijn, ik vroeg het alleen maar.

“Nou, doe dat dan niet. Stop met tegen me te praten alsof ik een kind ben. Ik snap dat je altijd jaloers op me bent geweest, want ik ben overal beter in dan jij. En een paar ongelukjes veranderen niets aan je wratvingers.

Julie haatte het als haar zus haar zo noemde.
Al sinds ze jong was had ze last van wratten op haar handen, vooral op haar vingers.
Sofie gebruikte die naam af en toe als ze zin had om gemeen en kleinerend tegen Julie te doen.
Haar woorden toonden de ware innerlijke wrok van haar zus.

Julie kon zien dat Sofie echt last had van het bedplassen en dat ze dit zei, want gewoonlijk was ze nooit zo ongelukkig en slecht gehumeurd.

Mama was nu vol ongeloof dat haar oudste dochter er plotseling in geslaagd was om 6 nachten achter elkaar in haar bed te plassen. De dokter had zelfs gezegd dat er geen duidelijke reden was voor de ongelukjes en dat het hopelijk gewoon over zou gaan.

Ze had er met Sofie over gesproken voor ze naar school vertrok, en uitgelegd dat haar beddengoed en pyjama’s helemaal verpest werden en dat haar kamer binnenkort naar plas zou gaan ruiken, wat Julie uiteindelijk zeker zou merken.

Sofie probeerde het gesprek te vermijden, want ze kon niet geloven dat ze het op haar leeftijd nog met haar moeder moest bespreken.

Na een kort gesprek zei mam dat ze er later die avond met haar verder over zou praten.

Op de universiteit had Sofie moeite om zich op haar lessen te concentreren, ze probeerde het onvermijdelijke gênante gesprek met haar moeder uit haar hoofd te zetten, ze voelde zich net een klein kind dat zou worden uitgescholden voor bedplassen, behalve dat ze geen klein kind meer was, maar een volwassen, mooie en intelligente 18-jarige studente, die de cijfers wilde halen die haar volgend jaar een plaats aan een van de topuniversiteiten in het land zouden bezorgen.
De ongelukken begonnen haar echt, echt dwars te zitten hoe langer ze duurden.
Een paar van haar vrienden vroegen haar zelfs wat er aan de hand was, omdat ze vonden dat ze zich de laatste dagen niet zo goed gedroeg.
Ze was zeker niet van plan om hen te vertellen wat er aan de hand was.
Sofie had het gevoel dat ze liever doodging dan dat ze erachter kwam dat ze in bed geplast had.

Die avond…

Het was 22.00 uur en de familie zat allemaal in de woonkamer tv te kijken of een ipad te gebruiken, zoals ze meestal deden op een avond.

Mama verdween naar boven en een paar minuten later deed Sofie dat ook, wat Julie een beetje vreemd vond…

Julie besloot naar boven te kruipen om te zien waarom ze allebei naar boven waren gegaan.

Net toen ze boven aan de trap was, zag ze mam uit haar slaapkamer komen en naar Sofie’s kamer gaan.

Ze zag dat ze een tas bij zich had.

Mama had haar niet gezien, want de ruimte waar de trap was, was donker.

Julie kroop naar de deur van haar grote zus en luisterde ….

“Mam, alsjeblieft, nee!”

“Het spijt me lieverd, maar dit is de enige oplossing, ik accepteer geen nee als antwoord, als je je verzet loop je het risico dat Julie hoort wat er aan de hand is, dus ik stel voor dat je gewoon blijft liggen en mij mijn gang laat gaan.”

Sofie wist dat ze het risico liep dat haar zus het zou horen. Ze had geen keus en gaf toe…

“Ga gewoon op het bed liggen en laat mij het doen.

“Mam, alsjeblieft, mag ik het niet doen? Dit is echt gênant.”

“Tuurlijk niet” dacht Julie terwijl ze opgewonden luisterde…..

Ze kon een hoop geritsel horen.

“Nee lieverd want het moet goed vastgeplakt worden zodat het niet op het bed lekt”

“No freaking way” dacht Julie.

Deze opmerking bracht een enorme grijns op Julies gezicht, want ze wist dat dit maar één ding kon betekenen: luiers. Mama was het duidelijk zat dat Sofie haar bed nat bleef maken en had duidelijk besloten dat er maar één oplossing was: Sofie weer luiers aandoen.

Haar normaal zo zelfverzekerde, mooie en populaire zusje was nu gereduceerd om als een baby verschoond te worden.

Allemaal door Julie’s wrede truc. Ze kon niet geloven dat ze dit in slechts 6 dagen voor elkaar had gekregen!

Haar oudere zus die luiers droeg zou letterlijk haar stoutste dromen te boven gaan.

Ze stelde zich voor hoe verwoestend dit zou zijn voor Sofie op haar leeftijd.

Het was niet eens in haar opgekomen dat mama dit haar grote zus zou aandoen. Het plastic laken was alsof al haar Kerstmissen tegelijk waren gekomen, maar Sofie weer als een baby in de luiers zou het meest fantastische zijn wat ze zich kon wensen.

Voor Julie was dit echt perfect, ze had zich geen betere uitkomst kunnen wensen. Ze wist dat ze er nu alleen nog voor moest zorgen dat Sofie’s eerste nacht in een luier niet droog zou eindigen.

“Goed, schiet op voor het geval Julie naar boven komt. Ik wil echt niet dat ze erachter komt.

Na nog wat geritsel en getik klonk het alsof mam klaar was met het verschonen van haar oudste dochter in haar eerste luier sinds ze 2 was.

“Ok schat, het is nu allemaal vastgeplakt, als je wilt opstaan en kijken hoe het voelt”

Sofie stond langzaam op en begon aan haar nieuwe ondergoed te voelen…

“Mam, het is zo dik. Ik kan dit niet dragen, anders merkt Julie het. Het is zo luid als ik loop.

“Het is niet zo luid als je denkt, doe je pyjama aan en ik wed dat niemand ziet dat je het aan hebt.

Sofie trok haar pyjamabroek aan, ze trok hem omhoog en had moeite om hem over de omvang van de luier te krijgen.

Ze moest haar kont naar buiten steken en van links naar rechts kronkelen om hem helemaal omhoog te krijgen.

“Zie je wel schatje, het zit helemaal verstopt onder deze”

“Kan je me niet iets dunners geven om aan te trekken, mam?”

“Sorry, maar als ik zie hoe nat je bed de meeste ochtenden is… zou alles wat dunner is op het bed kunnen lekken en je beddengoed ruïneren.

“Ik hoor het kreuken elke keer als ik beweeg’ zei een duidelijk overstuur Sofie.

“Geloof me Sofie, niemand zal het merken. Het is maar tijdelijk, daar ben ik zeker van. Als het probleem overgaat, wat ik zeker weet, en je blijft een paar nachten droog, dan kun je stoppen met ze te dragen.

Julie kon het niet helpen maar gniffelde “Een paar nachten hé, we zullen zien Sofie” nu ze zich in de wolken voelde

Ze ging snel terug naar beneden voordat ze gezien werd. Er was geen weg meer terug nu.

Deze hele situatie was muziek in haar oren als ze hoorde hoe vernederd Sofie zich voelde.

Normaal gesproken zou Sofie zich zorgen maken of haar make-up goed zat of haar haar goed zat, maar vanavond niet.

Haar enige zorg vanavond was of de dikke luier die ze gedwongen was in bed te dragen vanwege haar hevige bedplassen, wel opviel onder haar schattige pyjama.

Nadat haar vernedering compleet was, liep Sofie naar de andere kant van de hal en ging naar de badkamer, zich totaal ontredderd voelend en alsof haar leven nu voorbij was.

“Dit kan toch niet waar zijn” dacht ze bij zichzelf.

18 jaar oud en daar stond ze dan, net door haar moeder in een luier verschoond om naar bed te gaan, als een ongetraind klein kind.

Sofie weigerde het te accepteren, ze was een volwassen, mooi en intelligent meisje, maar diep van binnen wist ze dat na de gebeurtenissen van de afgelopen 6 nachten, de waarheid was dat ze eigenlijk dringend behoefte had aan de extra absorberende luier voor volwassenen, die nu strak om haar kont gebonden was.

Zoveel gedachten gingen door haar hoofd – wat zouden haar vrienden denken?

Hoe kon ze dit ooit verborgen houden voor Julie? Ze kon niet eens aan haar leven denken als ze hier ooit achter zou komen.

Terwijl ze liep merkte ze dat het bijna aanvoelde alsof het haar deed waggelen omdat het zo ongelooflijk dik was dat het haar benen uit elkaar dwong.

Sofie sloot de badkamerdeur en probeerde zich in te houden om niet te huilen terwijl ze zich neerlegde bij haar huidige situatie.

Ze staarde naar zichzelf in de spiegel en merkte dat haar wangen nu een dieprode gloed hadden, en begon haar kont vanuit elke hoek te bekijken.
Ze kon zien dat de luier haar kont groter deed lijken en er een vreemde vorm…. van maakte.

Ze probeerde zichzelf ervan te overtuigen dat als ze voorzichtig was, Julie het waarschijnlijk niet zou merken, en dat ze alleen maar een paar nachten droog hoefde te blijven en dat dit alles snel tot het verleden zou behoren.

Sofie verzamelde de moed, liep de badkamer uit en terug naar beneden, een beetje aarzelend omdat ze zich zo bewust was van de ritselende luier.

Ze bad tot God dat Julie niet zou merken dat er iets aan de hand was.
Ze ging op haar gebruikelijke plek zitten, dankbaar dat Julie naar haar ipad-scherm was blijven staren en niets vreemds had gemerkt.
Julie had ervoor gekozen om te doen alsof ze niets wist van Sofie’s situatie. Ze hield haar hoofd naar beneden en negeerde haar zusters knikkende achterwerk toen ze binnenkwam en op de bank ging zitten.
Van binnen was het echter een ander verhaal, Julie voelde dat vanavond een groot keerpunt in haar leven kon zijn.
Mentaal voelde ze zich op dit moment niet meer volledig ondergeschikt aan haar zus.
In haar ogen was Sofie niet langer het mooie, intelligente en populaire meisje, ze was nu niet meer dan een 18-jarige luier-dragende bedplasser.

Sofie schaamde zich dood dat ze naast haar veel jongere zusje moest zitten, terwijl ze hetzelfde ondergoed droeg als een baby.

“Waarom moest mij dit verdomme overkomen”, dacht ze bij zichzelf.

Wat Sofie zorgen baarde, was dat als het bedplassen niet zou stoppen, ze dit elke nacht zou moeten meemaken, met de constante angst dat haar geheim ontdekt zou worden door haar jongere broer of zus.

Dat was één ding waar ze echt niet mee om kon gaan, de gedachte dat Julie hier ooit achter zou komen. Ze hoopte wanhopig dat dit hele probleem niet meer dan een korte termijn ding zou zijn.

Sofie begreep niet hoe dit kon gebeuren, ze had nog nooit van haar leven in bed geplast, en nu werd ze uit het niets wakker met natte lakens, 6 nachten achter elkaar.

Ze overtuigde zichzelf ervan dat, hoewel de dokter had gezegd dat er niets mis met haar was, dat ze misschien iets had wat hij niet had opgemerkt, zoals een blaasontsteking die uiteindelijk wel over zou gaan en dat de ongelukjes daarmee zouden stoppen.

Julie dacht terug aan de ruzie van de vorige keer. Ze kon niet geloven dat Sofie nog maar zes dagen geleden in alle opzichten het perfecte meisje was, dat met de knapste jongens van de universiteit naar bed ging, en dat ze nu dezelfde bedtijdroutine had als een baby, waarbij ze op een plastic laken sliep en ’s avonds door haar moeder in een wegwerpluier werd verschoond. Ze was helemaal niet meer jaloers op haar grote zus.

Sofie had nu een geheim dat haar volledig zou ruïneren als iemand er ooit achter zou komen en Julie vond het prachtig.

Die nacht, liggend in bed, kon Sofie niet slapen, ze woelde en keerde voor wat wel uren leken, niet in staat om de omvang van de dikke luier tussen haar benen te negeren “God dit stomme ding is zo oncomfortabel” vloekte ze tegen zichzelf.
Liggend over haar huidige situatie begon Sofie van streek te raken en overmand te worden door emoties.
Ze voelde tranen in haar ogen opwellen en omdat ze zich niet kon inhouden, begon ze onbedaarlijk te huilen, waardoor ze zich nog meer een baby voelde dan ze al was.

Ze probeerde zo stil mogelijk te blijven liggen, want elke beweging die ze maakte herinnerde haar aan haar hachelijke situatie, doordat het plastic laken begon te ritselen of haar luier begon te knisperen.
Uiteindelijk kon ze zich ontspannen en viel Sofie in slaap. Het was middernacht.

Julie hield zichzelf wakker en bereidde zich voor om haar wrede truc vanavond opnieuw uit te halen. Ze vroeg zich af of ze te ver was gegaan, maar herinnerde zich Sofie’s wrede woorden…

Toen ze op haar telefoon keek, zag ze dat het nu 1 uur ’s nachts was.
Stilletjes liep ze naar Sofie’s slaapkamer, toen ze hoorde dat haar zus sliep. Ze haalde voorzichtig haar grote zusters hand onder de dekens vandaan en legde die in de kom met warm water.
Al snel hoorde ze een sissend geluid dat luider klonk dan normaal.
Ze wist dat dit kwam omdat het niet het geluid was van Sofie’s plas die haar schattige onderbroekje doorweekte, maar het geluid van Sofie’s plas die tegen de dikke vulling van haar nieuwe ondergoed aankwam, haar luier….
“Oh jee, heeft de kleine baby een ongelukje gehad in haar luier?” mompelde Julie, die een grote grijns niet van haar gezicht kon houden, terwijl ze Sofie’s slaapkamer verliet en zelf naar bed ging.

Toen Sofie ’s morgens bijkwam uit haar slaap, had ze even nodig om wakker te worden en zich de gênante gebeurtenissen van de afgelopen week te herinneren.
Deze gedachten zorgden ervoor dat de 18-jarige snel haar handen onder het dekbed schoof en haar lakens controleerde op enig teken van nattigheid, die tot haar verbazing droog leken te zijn toen ze onder haar kont voelde.
Ze dacht dat dit misschien het einde zou betekenen van haar nachtelijke problemen.

Maar toen werd ze zich bewust van iets dat haar half slapende geest was ontgaan.
Haar hoop was snel vervlogen toen ze terugdacht aan de dikke luier die haar moeder haar gisteravond had aangedaan.
Toen ze haar handen langs de voorkant van haar pyjama liet glijden, was haar hoop snel vervlogen.
De grote massa tussen haar benen was warm en plakkerig, wat betekende dat ze weer eens in haar slaap had geplast.

Julie besloot dat er geen weg meer terug was, dus ging ze elke nacht door met de hand in heet water, zodat haar zusje elke ochtend wakker werd met een kletsnatte luier.

In de loop van de weken merkte Julie een patroon op: elke avond verdwenen Sofie en mam op een bepaald moment naar boven. Bij terugkomst leek Sofie altijd vrij stil te blijven liggen, alsof ze geen aandacht wilde trekken. Sommige avonden kwam ze niet eens terug naar beneden, maar koos ze ervoor om in haar kamer Netflix te kijken.
Julie kon wel zien dat haar zus een luier om had, omdat haar kont er groter door leek en er een lichte plooi te zien was als ze bewoog.

Julie moest er om lachen dat haar volwassen zus nu deze gênante nachtelijke routine had.

Voor Julie was het gewoon perfect om haar zus daar te zien zitten en te weten wat ze onder haar pyjama aanhad.

Voor Sofie waren de gebeurtenissen van de afgelopen weken letterlijk haar ergste nachtmerrie, ze kon gewoon niet geloven dat ze ineens dit vernederende probleem had ontwikkeld.

Het was erg moeilijk voor haar om het voor haar vrienden verborgen te houden. Het had een enorm effect op haar normaal zo levendige sociale leven.

Na een avondje stappen verzon ze nu altijd een smoes om naar huis te gaan, zodat ze niet bij iemand hoefde te blijven slapen.

Op een avond ging ze zelfs terug naar het huis van een jongen die ze in een nachtclub had ontmoet.

Ze had seks met hem voordat ze zichzelf wakker hield en wachtte tot hij in slaap viel, waarna ze opstond en vertrok.

Ze wilde zich zeker niet schamen voor het feit dat hij in zijn bed plaste en dat hij het aan al zijn vrienden zou vertellen, en ze wilde absoluut geen luier in haar handtas meenemen voor het geval ze bij iemand thuis logeerde.

Op een avond ging Julie naar Sofie’s kamer om de heet water grap uit te halen, ze was deze keer wat later.

Ze wilde met haar eigen ogen zien dat ze haar grote zus van middelbare leeftijd elke avond een luier had laten dragen in bed, dus besloot ze de dekens voorzichtig naar achteren te trekken.

Sofie lag op haar zij en Julie kon de luier uit haar pyjama zien glijden, wat haar deed glimlachen.

Ze liet haar hand zachtjes over de rug van haar pyjama glijden en voelde aan de luier, ze kon niet geloven hoe dik die was.

Mama had duidelijk geen risico genomen bij het kiezen van Sofie’s nieuwe ondergoed voor het slapengaan, ze had duidelijk weinig vertrouwen in het vermogen van haar 18-jarige dochter om haar bed droog te houden, met goede reden.

Toen merkte ze iets dat haar verbaasde, hoe verder ze naar de onderkant reikte, het leek warmer te worden, en het voelde een beetje papperig aan, ze realiseerde zich dat dit betekende dat Sofie haar luier al nat had gemaakt, zonder dat haar hand in warm water was gelegd.

Ze dacht ineens: had ze Sofie de afgelopen weken getraind om een bedplasser te worden, had ze haar oudere zus getraind om in haar slaap te plassen door haar zo vaak in haar broek te laten plassen?

In de loop van de volgende week haalde ze de grap maar één keer uit. In plaats daarvan controleerde ze Sofie’s luier elke nacht om 3 uur.

Ze ontdekte dat Sofie op 6 van de 7 nachten haar luier al had gebruikt, en op de nacht dat ze droog was om 3 uur ’s nachts, was dat de nacht dat Julie de grap uithaalde.

Ze kon het niet geloven, ze was er op de een of andere manier in geslaagd om haar perfecte oudere zus te veranderen in een chronische bedplasser, die nu volledig afhankelijk was van het dragen van een dikke luier voor volwassenen in bed om te voorkomen dat ze haar lakens nat zou maken.

Dit besef deed Julie veel plezier, omdat ze wist dat het nu niet meer de grap was die Sofie elke nacht in bed deed plassen.
Dat had ze niet meer nodig! Haar grote zus was nu een echte bedplasser.

Julie hield van de gedachte dat door haar wrede truc Sofie waarschijnlijk niet dichter bij het ’s nachts uit bed zijn van luiers was dan een baby. In feite zou een baby of peuter waarschijnlijk een betere kans hebben om zijn bed droog te houden.

Sofie was het helemaal zat. Ze had de gêne doorstaan van het laten doen van testen en het bezoeken van talloze specialisten. Het enige wat ze te horen kreeg was dat er lichamelijk niets mis was en dat ze niet wisten wat de oorzaak was.
Het enige wat ze wist was dat ze dezelfde rare droom bleef hebben.

Een flashback naar afgelopen nacht…

Sofie lag diep in slaap in bed,
Het was alsof ze zweefde, ze voelde zich helemaal op haar gemak, ronddrijvend in eindeloos kristalhelder, prachtig kalm oceaanwater.
Naarmate de tijd verstreek begon ze langzaam onder het wateroppervlak te zakken, de heerlijke warmte van het water overspoelde haar terwijl ze zachtjes onder water dook.
De warmte van het water voelde uiterst ontspannend terwijl ze haar lichaam de natuurlijke stroming van het water liet volgen.
Een zachte stem herhaalde het woord “relax, relax”.
Toen zag ze in de verte iets wat op een toilet leek, maar voordat ze daar ook maar een poging toe deed, voelde ze alle spanning in haar lichaam verdwijnen terwijl ze in de behaaglijke warmte van de oceaan lag.
Uiteindelijk kwam ze weer boven water, waar ze zich een beetje kouder begon te voelen.

Sofie sliep nog steeds en had zich niet verroerd. Wat de mooie studente echter wel had gedaan in haar ontspannen toestand, was haar blaas legen in haar inmiddels opgezwollen en warme luier.

Op een avond waren Pa en Ma uit eten geweest, Julie had gezien dat Ma met Sofie naar boven was gegaan vlak voordat ze om half acht vertrokken, wat volgens haar maar één ding kon betekenen: verschonen. Dat betekende dat Sofie veel langer dan normaal in haar luier zou blijven, en dat de meisjes ongewoon genoeg alleen gelaten zouden worden.

Sofie had geprotesteerd tegen het feit dat ze zo vroeg op de avond verschoond moest worden, maar mama had haar geen keus gelaten door te zeggen dat ze pas laat terug zouden zijn en dat ze dan waarschijnlijk al in bed zou liggen.

Julie had besloten een vriendin, Sarah, uit te nodigen voor de avond.

Sarah arriveerde kort nadat mam en pap waren vertrokken.

Sofie leek niet echt blij te zijn dat er iemand anders in huis was, wat Julie wel begreep, want ze was drie jaar jonger dan Sofie en toch was Sofie degene die een luier onder haar pyjama verstopte.

Iedereen zat in de zitkamer en met z’n drieën probeerden ze een film uit te zoeken. Julie en Sarah wilden The Hangover kijken en Sofie wilde Anchorman 2 kijken.

Julie kondigde aan dat het 2 tegen 1 was, ze pakte de afstandsbediening en zette The Hangover op, waar Sofie niet erg blij mee was.

“Dat is niet eerlijk”

“Ja dat is het wel dat is hoe het werkt”

“Hou je mond Julie dat is onvolwassen” snauwde Sofie

Wat Julie als antwoord wilde zeggen was: “Ik zal je zeggen wat onvolwassen is Sofie, 18 jaar oud zijn en nog steeds luiers moeten dragen omdat je niet kan stoppen met in bed plassen” maar ze bedacht zich.

Het kostte haar al haar kracht om haar zus niet uit te schelden voor bedplasser, waar haar vriendin bij was.

Ze gingen zitten en keken naar de film. Tegen het einde van de film merkte Julie dat Sofie haar buik af en toe vasthield.

Ze vroeg zich af of ze binnenkort de badkamer zou moeten gebruiken…..

Zodra de film afgelopen was ging Julie naar boven, pakte haar pyjama en ging naar de badkamer, wetende dat als Sofie naar de wc moest ze zou moeten wachten tot ze naar buiten kwam….

Ze nam haar tijd, kleedde zich uit en nam een lekkere lange douche….

Niet lang nadat ze naar de badkamer was gegaan begon Sofie op de deur te bonzen.

“Julie wil je alsjeblieft opschieten, ik moet echt, echt naar het toilet.”

“Het duurt maar een paar minuten, ik neem even snel een douche.”

“In godsnaam, schiet op.”

Julie kon de wanhoop in haar zusters stem horen, maar ging door met genieten van haar lekkere warme douche….

Sarah had inmiddels gehoord wat er aan de hand was en stond nu naar Sofie te kijken, lachend naar de strijd van de oudere meisjes… Ze pakte discreet haar telefoon en nam Sofie’s worsteling op…

Julie nam haar tijd. Ze waste haar haar twee keer en conditioneerde het daarna. Ze had geen haast want ze vroeg zich af of Sofie zichzelf de schaamte zou besparen en op …. zou blijven staan.

Sofie bleef op de deur bonzen terwijl ze rondsprong om zichzelf niet te vernederen.

Uiteindelijk was Julie klaar. Ze trok haar pyjama aan voordat ze eindelijk de deur opende.

Toen ze de deur opende, leek het erop dat het misschien te laat was voor Sofie…
Ze stond voorovergebogen met een hand om haar buik en de andere hand om haar kont.

Sarah merkte iets vreemds op dat uit haar pyjama stak toen ze voorover gebogen stond….
Ze rukte aan haar pyjamabroek en trok hem rond haar enkels naar beneden, haar verbijsterd achterlatend.

“Oh mijn god ze draagt een luier”

Sofie, te druk bezig om Sarah te stoppen haar bloot te geven, tilde haar hoofd op en liet een grote hijg horen. Beide meisjes keken geschokt toe hoe de 18-jarige ongecontroleerd de controle over haar darmen verloor en in haar blootgestelde luier begon te rommelen voor hun ogen…..

De meisjes waren beiden totaal verbijsterd over wat ze zojuist hadden gezien, en het mooiste van alles was dat ze het hele gebeuren hadden opgenomen…..

Sofie rende huilend naar haar slaapkamer, met haar luier nog steeds in het zicht, terwijl ze de deur achter zich dichtsloeg.

Sarah en Julie keken elkaar aan en schoten in de lach.

Tjonge wat gingen ze hier een lol mee hebben……

Even later gingen ze naar Sofie’s deur………… “Oh Sofie mogen we binnenkomen en een praatje met je maken?” ……

M’n geluierd weekend aan zee.

Afgelopen weekend ging ik naar Renesse. Een weekendje aan de Nederlandse kust. Ik pakte m’n spullen bijeen en besloot er ook wat luiers bij te doen: Tena supers, Tena Maxis en Tena Plus. En een luierweekendje werd het wel. Vooral aan het strand gewandeld met de hond. En voor het eerste van het begin van het weekend tot het einde volledig geluierd. Eerst deed ik de Plus om, zodat die niet te hard zou opvallen onder m’n kleding. Maar ach… Ik ben niet in België, kom wellicht niemand tegen die ik ken en wat kan het me eigenlijk schelen? Dus schakelde ik de dag na aankomst al om naar een Maxi. Met een losse shirt aan valt het best allemaal wel mee.

Naar het toilet gaan was dus een grote neen voor me dit weekend. En die gedachte deed me op de een of andere manier wel veilig voelen. Gewoon ontspannen, volledig. Maar een mens moet af en toe ook naar het groot toilet. Maar het kon me niet deren. Niemand was er, ik kende niemand en trok het me allemaal niet aan. Just me and my dog. Ik had op het strand net geluncht in één van die beachbars. Ik at op het terras. Vlak na de lunch voelde ik een aandrang ter hoogte van m’n vochtige luier. Ik dacht eerst ‘oei, wat nu’. Ik besloot recht te staan en te doen alsof ik naar het strand uitkeek. Intussen liet ik alles los en voelde een warme brij rond m’n billen vullen. Het laatste beetje hielp ik met een stevige pers. Voldaan leek niets leukers me dan rustig te gaan zitten, wetende dat alleen ik weet wat er aan de hand was, niet de andere gasten op het terras. Toen ik ging zitten voelde ik het warme over m’n poep spreiden. Maar toegegeven? Het voelde heerlijk. Lichtjes rook ik een vleugje en het is net als scheten: je duld geeneen behalve die van jezelf.

Ik besloot m’n wandeling verder te zetten met een toch wel gebruikte luier. Naarmate ik stapte voelde ik hier en daar wat bewegen en naarmate ik er m’n lunchcola’s in loosde voelde ik de brei ook zachter worden. Aangenaam wrijf ik nu en dan met m’n hand over m’n zitvlak. Zacht aanduwend, harder aanduwed. Stilaan werd het tijd om terug richting hotel te keren. Waar ik eigenlijk niet kon wachten om de mix in de spiegel te bekijken. Benieuwd of de typische kleur ook doorheen de luier te zien ging kunnen zijn. Alles bleef goed droog. En ja, subtiel kon ik zien dat het niet alleen om urine ging. Uit die luier, onder de douche… Mezelf wat bepoederd en hop, weer een maxi om. En zo ging het afgelopen weekend maar door.
Ik slaap immers zoveel beter in met een luier, licht bevochtigd om me heen.

Best leuk en doe ik beslist wel opnieuw bij een gelegenheidsweekendje.

Luier Attends Slip M10 Regular Plus: Een fantastische pamper

Je bent een luierliefhebber en dus vind je het fijn om nu en dan een luier aan te trekken. Soms gewoon om thuis lekker te luieren, soms om eens op stap te gaan. Als je op stap wilt met een luier ga je veelal op zoek naar een comfortabele luier. Hij moet dan discreet zijn, niet kraken, snel droog aanvoelen, wel wat absorptie zodat er geen ongelukken gebeuren, comfortabel zitten.

En dan heb je van die momenten dat je echt heel bewust de luier wilt meemaken. Dan wil je dat hij je elk moment doet herinneren dat je er een om hebt. Om maximaal van je luierervaring te genieten. De luier moet dan net doen wat een luierfabrikant niet wil dat het doet. Hij moet luid kraken, hij mag wat opvallen, je moet hem steeds voelen zitten en als hij nat is, dan wil je dat je dat voelt en toch mag hij niet gauw lekken.

De zoektocht naar de luier met een optimaal luierbewustzijn heeft me veel tijd in beslag genomen. Ik koop m’n luiers altijd bij Save.
Het leuke aan Save is dat je gemakkelijk luiers kan proberen door ze per stuk te kopen. En bij Save hebben ze het grootste assortiment dat ik ooit zag. En dus kocht ik zoveel mogelijk luiers in de maat medium omdat ik op zoek was wat nu de fijnste luier is. Zowel wanneer je een comfortluier zoekt als wanneer je een echt pampergevoel zoekt.

En dat pampergevoel met dat natte, klamme, kraakvolle gevoel verkreeg ik het meeste bij de Attends M10 Regular Plus. Een hele mond vol.
Tijdens het schrijven van dit artikel heb ik hem ook aan. Hij is ook al behoorlijk nat. En mensen, wat een lekkere luier is me dit.

Bij elke beweging hoor ik het luider-dan-bij-andere-merken nostalgisch gekraak van de luier. Bij het omhebben is hij dermate uitgesneden dat ik hem zowel liggend, als staand als bij elke wandelbeweging hem in m’n lies strak voel aanspannen. De sluitstrips kleven behoorlijk laag op bijna lieshoogte. Doe ik m’n benen wat wijder, dan beweegt de luier in z’n geheel over m’n lichaam. Klem ik m’n benen tegen elkaar dan voel ik een leuke onregelmatige pulp.

Al van bij het eerste vocht voelt de luier klam en vochtig aan. En nu er wat meer (maar verre van verzadigd) vocht is gaat hij lekker achteraan doorhangen. Niet vervelend doorhangen zoals een Tena luier (raar om te verwoorden) maar je voelt veel bewuster dat je een luier omhebt.
Terwijl je met een Tena gerust nog een half uurtje zou kunnen gaan joggen is het met de Attends uit den boze.

En als je ook nog eens aan je pamper voelt of erover wrijft voel je heel zacht plastiek. Doorheen het plastiek voel je pulpklonters wat je nog meer doet voelen dat je een luier omhebt.

Eigenlijk allemaal eigenschappen die een hedendaagse luier niet zo mogen dragen omwille van het draagcomfort maar een heel klein deel van de bevolking vindt hem beslist heel leuk om nog eens de nostalgische tijden van toen te herbeleven.

Deze is heerlijk en ik raad het aan voor al wie eens wat afwisseling wil tegenover zijn vertrouwde comfortabele luier.

Laxeermiddel: Dulcolax pil, zetpil en enema ervaring

Wanneer ik luier kan ik er in verschillende vormen van genieten.

Gewoon een droge luier omhebben kan een fijn gevoel geven. Soms wil ik hem nat maken. Soms moet hij vol, andere keren dan weer niet.
En heel soms wil ik in een luier doen wat een baby allemaal doet. Want een baby kan moeilijk zeggen dat hij er alleen in zal plassen en de rest liever niet. En dan soms wil ik in de luier poepen. Soms gaat dat dan vanzelf. En soms heeft de natuur een duwtje in de juiste richting nodig.

Om de natuur een handje te helpen gebruik ik dan een laxeermiddel of laxeerpil. Ook wel gebruikt bij constipatie. Hierin bestaan verschillende soorten maar het meest tevreden ben ik over Dulcolax. Ze bestaan in slikpillen, zetpillen en enema’s.

Hoe gaat dat nu en wat ervaar je?
Op zich kan ik wel nog genieten van de zetpil en enema ervaring. Laat me beginnen met de zetpil.
Eerst dien ik me de zetpil toe. Dat gaan vrij vlot en pijnloos. Dan sluit ik bijvoorbeeld een degelijke Tena slip maxi rond m’n middel. In tegenstelling tot een slikpil duurt het hier geen 6 tot 12 uur eer dat het laxeermiddel begint te werken. Na zo’n 10 à 15 minuten voel je het al werken. En dan vind ik het soms een sport om zolang als mogelijk alles op te houden, tegen de werking van de zetpil in zeg maar.
Je voelt de darmen stilletjes aan en in vlagen aandrangen om naar het toilet te gaan. Net zoals je normaal dringend moet kakken komt het aandrangsgevoel op en gaat het weer weg. En elke keer dat het opkomt, komt het wat harder op.

Dan sluit ik zo goed als mogelijk alles af en na enkele seconden gaat het aandrangsgevoel weer weg. Op een bepaald moment komt het dusdanig op en pers je zo hard dicht dat toch een kleine scheut z’n weg naar buiten vindt. Dan gaat het gevoel weer weg maar op dat moment duurt het niet lang eer je niets meer kan doen. Pijn doet dit allemaal niet, alleen, naar het einde toe en als je je verzet een beetje oncomfortabel. Als een grote opluchting laat je dan alles gaan en vult de luier zich helemaal op. Het gebruik van zo’n zetspil verzacht niet altijd de ontlasting waardoor je gelukkig ook geen diarree krijgt. Het is allemaal vrij snel gedaan. Van toedienen tot eindresultaat gebeurt denk ik binnen de 10 à 30 minuten.
Nadien, wanneer het eruit is krijg je bijvoorbeeld een uur later ook geen last meer.

De enema laxeermiddel van Dulcolax is nog net iets anders: Hier spuit je een vloeistof binnen. De werking is heel gelijkaardig zoals bij de zetpil. Alleen gebeurt de werking hier veel sneller. Na zo’n 3 minuten voel je het al werken en na 5 minuten heb je al wat moeite om alles op te houden. Mijn mening is dat de enema wel sneller werkt maar ook minder ‘grondig’ dan bij de zetpil.
Zowel bij de enema als bij de zetpil is het onmogelijk om te winnen van deze pillen. In je broek kakken of in je luier poepen zal je doen, gegarandeerd.

Met een volgepoepte luier geniet ik dan om wat naar TV te kijken en als ik het echt babyvuil wil maken durf ik me wel eens op een fietszadel te zetten. Dan voel je alles goed vullen doorheen de luier. Wat ik best wel een zalig gevoel vind.

Tip: Strooi eerst wat babypoeder in je luier als je niet wil dat alles aan je lijf plakt. Dit vergemakkelijkt de schoonmaak nadien.

De Dulcolax slikpil met bisacodyl bestaat met bisacodyl 5mg. Er is ook 10 mg op de markt maar dat raad ik je af.
Na het slikken van een bisacodyl pil gebeurt er helemaal niets. Het is pas na 6u dat je een en ander voelt werken in de buik maar nog zonder aandrang. Pas 10 à 12u na het slikken komen buikkrampen opzetten. buikkrampen die steeds heviger worden en in vlagen opkomen en gaan.  Naar het einde toe zelfs ondraaglijk hevig waardoor je je zelf niet meer in staat voelt om op te staan. Dit is oncomfortabel en zelfs pijnlijk. Doordat het zo pijnlijk is heb je geen drang om een spelletje met het laxeermiddel te spelen om het zolang mogelijk op te houden. Je wil gewoon zo snel mogelijk van de pijn af. Op een bepaald moment begin je vanzelf te drukken, een hele hoop. Na zo’n halve minuut volgt nog een lading, deze keer heel vloeibaar en veel. En nog na een minuut krijg je nog een hoop vloeibaars te verwerken. Binnen het uur heb je nog enkele ladingen.
Je luier voelt in elk geval heel erg vol aan. Veel plassen zit er niet meer in. Wanneer je dan je luier extra gaat uitdagen door veel te zitten, bewegen en laat staan een fietszadel dan puilt het zelfs over de luier en langs de benen uit.
Net iets teveel van het goede. De darmlediging gebeurt wel veel grondiger dan bij de zetpil of enema.

Conclusie: Hoewel de pil het meest comfortabel is om in te nemen raad ik je het sterk af wegens de onvoorspelbare timing van werking. En de hevige pijn die je erbij ervaart. Geloof me vrij, zelfs met de toedieningswijze is de zetpil en enema veruit de beste keuze. Je controleert dan ook beter wanneer het moet werken.

Afscheid van een luierervaring: broek plassen om de tijd nog wat te rekken

Dit is een vervolg op het voorgaande adult baby hoofdstuk | Het begin van het verhaal lees je hier

‘S nachts word ik weer wakker om op te staan. Maar zoals gisterennacht sta ik niet op en laat me volledig gaan. Een lange warme straal vult m’n luier. Wederom rond 9u komt ze tegen me aanknuffelen. Ik voel ook dat zij het toilet niet heeft gebruikt maar wel moest. Verzadigd is onze luier helemaal nog niet. Zonder aanstalten te maken om de ander te verversen of ververst te worden kleden we ons aan. Ik laat nog een ochtendplas lopen. Ik vermoed dat ze hetzelfde doet. We gaan ontbijten. Naar goede gewoonte weer rijkelijk met koffie, thee en fruitsap. Eenmaal terug op de kamer hangt de luier al goed door. We verversen elkaar. Even liefdevol als anders. Deze keer gaan we voor de Tena super. De mediumluier zeg maar. Kan meer hebben dan de Plus maar bijna even discreet. Terwijl ik het haar aandoe, is de luier nog niet degelijk dicht of ze laat al een straal lopen. Opwindend, dat wel. Uit sympathie krijgt ze een nieuwe van me.

We zagen een jenevermuseum met proeverij verder in het dorp. Waarom dat niet eens gaan bezoeken. Tijdens het bezoek doe ik uiteraard het nodige om me ontspannen te voelen. Wat zij doet weet ik niet goed. Na het museum gaan we terug op hotelkamer om ook de tassen te pakken. Het is immers zondag. Ik merk dat ze helemaal droog is. Maar we moeten uitchecken en ik ruil de luier om voor een droge broek. Ook zij doet een droge broek aan en doet haar luier uit. Terwijl we onze spullen uit de badkamer pakken laat ze alles gaan en zie ik haar broek helemaal nat worden. Ze heeft in haar broek geplast. Broekplassen om het weekend toch nog dat beetje te kunnen rekken. Ik heb een immense drang om veel langer te blijven en haar te vertroetelen. Maar we hebben ook een uitcheckuur te respecteren tegenover het hotel. “Jij bent duidelijk niet klaar om zonder luier weg te gaan?”. Neen knikt ze schuldig. Ik doe haar nog een Tena Maxi aan. Misschien deed ze dat omdat ze de luierige aandacht wat zal missen? Ze trekt een andere broek aan. We laden de wagen in.

Ik betaal de hotelrekening en tijdens die laatste knuffel en kussen gaat ze bijna in tranen. Ze geeft me om me nog eens het denkbeeldig detail mee dat ook haar kruis aan het wenen is in haar Tena Maxi.We vonden het beiden heerlijk maar onze wegen scheiden elkaar weer. We beloven elkaar dat we nog eens zo’n weekend zullen beleven.  Ze zegt dat ze me zal missen. Hoewel ik het niet wou zeggen wist ik ook dat ik haar heel hard ging missen.


Adult baby rollenspel in luiers op ons luierweekendje

Dit is een vervolg op het voorgaande hoofdstuk dat je hier vindtLees het begin van het verhaal 

Nu is het m’n beurt om wat stouter uit de hoek te komen. Ik vraag haar of ze me haar luier wil aandoen. Ze kijkt me bizar aan maar vindt het best ok. Mijn luier is nog droog. Ze doet haar luier netjes uit en ook mijn luier doet ze netjes uit. Ik krijg de hare om en voel haar warmtevocht letterlijk tegen m’n kruis aan. Heerlijk. Ik doe haar m’n nog droge luier om. Lang duurt het niet voor ze ook die met een weinig vocht voorziet.
Na zo’n 10 minuten besluit ik de warmte en inmiddels drogere vocht in m’n luier nieuw leven in te blazen. Ik neem ook haar hand vast en leg ze tegen m’n luier terwijl ook ik flink plas. We lezen/ipadden wat verder. Stilaan denken we weer aan wat eten en gaan we terug in het dorp op zoek naar een leuke brasserie. We eten er flink wat en opnieuw wordt er stevig wat water en thee/koffie gedronken. Terwijl we met een voldoeninggevende luier er zitten te genieten. Helemaal fijn is ook het gevoel dat niemand doorheeft dat we een luier omhebben. Daarvoor maken ze die te discreet tegenwoordig en bovendien verwachten de mensen ook niet dat je zoiets om kan hebben. We vragen wederom de rekening.

Op de terugweg duwt ze me in een hoekje waar niemand ons ziet. Ze knuffelt me. Ik voel haar hand achterin m’n luier gaan. En dan voel ik het plots. Ze duwde een zetpil in me door. Ze kijkt me aan en zegt me vertroetelend: “Je denkt toch niet dat ik de enige ben vandaag die het grote ongeluk in m’n luier moet hebben gehad, bovendien moet ik je nog een poets terugbakken met de veel te dunne luier deze ochtend”? Ik vind het ondeugend dat ze dit zonder dat ik het merkte uit m’n tas meenam om met voorbedachte rade een ongeluk uit te lokken. Ergens vind ik het wel fijn. Hoewel ik weet dat ik het niet kan stoppen stel ik toch de ontspanning van m’n spieren zo lang mogelijk uit. Er is ook een braderij met allemaal kraampjes aanwezig. Eén of ander evenement. Ze wil er even door slenteren. Ik besef dat ze dit doet om te vermijden dat we snel naar het hotel gaan. Een gluhweinstandje slaan we niet af en drinken elk een fikse kop aan zo’n ton met warmtestralers aan. Ze vraagt me “En?”. Ik heb meteen door dat ze wil weten of ik de grote boodschap al deed. Ze heeft door dat ik het nog lastig heb met ophouden. Ik voel steeds weer de vlagen druk opkomen. Ze geniet van de last die ik voel.  Ik duidelijk minder (en toch een beetje wel). “En jij?” vraag ik haar? “Helemaal heerlijk nat” zegt ze. Met alles wat ze dronk geloof ik haar best. Ik voel plots een poepscheut die ik helemaal niet kan tegenhouden. Alsof een kramp m’n spier even buiten spel zet. Na enkele seconden sluit ik weer alles af. Ze merkt het op en lacht. Even later besluit ik alles te laten gaan. Ik voel een warme broeierige brei zitten. Opluchting, ja dat voel ik ook. Ze komt naast me staan en in plaats van een schouderklopje krijg ik een zitvlakklopje. “Good boy” fluistert ze me speels in m’n oor. We ledigen de gluhwein en zetten ons braderijbezoek voort. Zo’n half uurtje later besluiten we weer naar het hotel te gaan. Maar onderweg, in een straatje waar geen kat te zien is zegt ze me “Je dacht toch niet dat ik je hiermee al betaald zette”. Ik kijk haar vragend aan. Ze wijst in de richting van een fiets die op slot staat op straat. “Neen” geef ik haar mee. “Jawel, jawel” zegt ze me helemaal in zichzelf lachend. Natuurlijk wil ik niet flauw doen en ik ga lekker op het zadel zitten. Ik voel de brei alle kanten opgaan. Aan m’n lies, m’n onderrug,… Eenmaal eraf gekropen voel ik het vies maar aangenaam plakken. “Zo, nu zijn we even” zegt ze met haar volgeplaste luier. We lopen verder richting hotel. Ik merk dat ze geregeld m’n zitvlak met haar ogen controleert. Hopend dat ze er iets van ziet. Het intrigeert haar duidelijk. Ik vraag haar dat ze de hotelkamersleutel aan de receptie vraagt terwijl ik buiten wacht. Ik heb liever niet dat iemand van het hotel het opmerkt. Eenmaal ze teken doet dat ze de sleutel heeft ga ik snel binnen richting kamer.

Aangekomen in de kamer merk ik dat ze eerder naar de adult baby rol neigt. Ze gaat over in een rollenspel. “Wat ruik ik daar?” vraagt ze autoritair. Ik ga over naar een schuldige blik met een schuldige pruillip. “Niets” zeg ik haar terwijl ik naar de vloer kijk. “Jawel, laat me eens zien”. Zegt ze. Ze gaat even achter me ruiken. “Je hebt toch geen poepoe in je luier gedaan?”. Ik reageer niet. Ze doet m’n ceintuur los, ontknopt m’n broek en trekt de bovenkant van m’n luier wat van m’n rug weg. “Foei, je hebt toch in je luier gepoept”. “Dat is heel stout”. “Kom maar op het bed liggen dat ik je billenkoek geef”. “Neen” roep ik. Waarop ze autoritair naar het bed wijst. Ik ga er met m’n buik op liggen terwijl ze m’n poep slaagt. “Ga nu maar weer staan” roept ze. “Vind je dat leuk misschien? Zo’n poepluier?”. “Neen” antwoord ik. “Blijkbaar wel!”. Ze gaat gehurkt voor mij staan en masseert hard en autoritair de poepluier alle kanten op. “Zo, vind je dat fijn nu? Ga maar even in de hoek staan en denk na of je dit leuk vindt?” Ik besef de ironie dat ze me dit aandoet terwijl ze zelf met een volle luier loopt. Na zo’n vijf minuten zegt ze: “Heb je nagedacht? Ga je dit nog doen?” Als een echte adult baby knik ik teleurgesteld neen. “Kom nu maar, we doen je iets aan waar je je beter in zal voelen. Liefdevol doet ze m’n poepluier uit. Neemt ze er de babydoekjes bij en de poeder. Hoewel ik nooit echt kickte op het adult baby gebeuren voelde ik een onschuld en onmacht die ik wel machtig vond. Mateloos genoot ik van elke strijk die ze deed met het babydoekje. Zo zorgzaam. “Nou mag je kiezen: Wit, blauw, groen of paars?” Ik had meteen door dat het naar volgende luier verwees. Wit is een Tena Ultima, paars is een Tena Maxi, groen is een Tena Super en blauw is een Tena Plus. Ik weet dat ik er de nacht mee doormoet dus groen en blauw is uit den boze. En het stroeve van de Ultima lijkt me wel een leuk adult babygevoel. Dus zeg ik wit. Ze neemt de Ultima en schuift ze onder m’n poep. Ze zalft me keurig in en de mist die ze veroorzaakt met het poederen versterkt de adult baby gevoelens. Toch voel ik niet zozeer de nood om op een speen te zuigen. Ze vouwt alles dicht en trekt alles strak aan. Ze geeft nog een lieve klop op m’n luier en komt naast me liggen.

Ik helemaal droog en zij nog helemaal nat. We knuffelen weer wat elkaar. Lieve zoentjes in de nek, passionele franse zoenen. Ja, we voelen ons gelukkig. Ik ontknop haar broek, doe haar laarzen uit en schuif zachtjes m’n hand in haar luier. Deze voelt best verzadigd aan. Terwijl ik lekker verderknuffel en kus kom ik aan haar kruis terecht. Waar ik wat mee speel. Ik voel ze natter en natter worden, deze keer geen urine. Zachtjes fluister ik haar hoe stout ze niet is. Terwijl ik haar helemaal stimuleer. Ik zie haar genieten terwijl ik haar blijf stimuleren. Ik merk dat ze het ultiem genot nabij komt. Plots trekt ze haar benen samen en verwijdert ze m’n hand. Ja, dat is wat ik haar wou zien doen. Ik blijf nog wat naast haar liggen met kleine kusjes. Maar gisteren verloor ik een weddenschap en belofte maakt schuld. Ik nodig haar uit om op haar buik te gaan liggen. Ze heeft niets meer aan, behalve dan een natte luier. Ik neem wat massage-olie en geef haar een heerlijke massage. Wel een uur lang. Tijdens de massage observeer ik aandachtig haar volle luier. Masseer ik haar hele lichaam en ga duidelijk de contouren van haar luier af. Nadien mag ze omdraaien voor de andere kant van haar benen, aangezichtmassage en haar armen krijgen ook een beurt. Ik ruik lichte dampen die uit haar luier komen. Ik zie haar nagenieten.  Na’n tiental minuten besluit ik dat ook zij wat droogs om krijgt.  Ik keer haar de vraag weer: “Wit? paars? groen? of blauw?” Ook gaat ze voor wit. Ik zie haar terug in ware adult baby stijl klaarleggen om verschoond te worden. Wederom met diezelfde ontspannende en onschuldige blik met een walm van rust over haar heen. Helemaal onbezorgd als een echte adult baby ligt ze daar met een volledig gezwollen pamper. De 4 typische geluiden weerklinken de kamer wanneer ik haar pamper tapes losmaak. Ik maak haar schoon met de babydoekjes en zalf en poeder haar weer rijkelijk in. Pakje gaat weer dicht. Dik pakje met haar Ultima pamper wel. Ze houdt haar benen gespreid. Waarschijnlijk door de Ultima die haar samen met de gespreide benen een echt adult baby gevoel geven.

We fluisteren elkaar wat’n heerlijk dag we doormaakten. Kruipen onder de dons en doen het licht uit. We slapen als… Je kan het al raden? 2 adult babies. Dicht tegen elkaar aanleunend. Net niet met een duim in de mond.

Het vervolg en het einde van dit verhaal lees je hier –>

Luierjongen ondergaat de luierdriften van een luiermeisje

Dit luierjongen en luiermeisje weekendverhaal is een vervolg op het voorgaande hoofdstuk | Het begin van het verhaal lees je hier

Klaar en afgedroogd begeleidt ze me naar het bed waar ik al kan raden wat er gebeuren zal: Ik krijg weer een luier om. Ik voel me wel een luierjongen. Als een volleerd luiermeisje analyseert ze heel goed de diktes van de luiers. Is het een Tena Plus? Zeker niet. Een Tena Super? Ook niet. Een Tena Maxi lijkt haar een optie tot ze de Tena Ultima zag. Jawel hoor. Van het ene extreme gaan we naar het andere extreme. Ik krijg een Tena Ultima onder m’n poep. De dikste van de hoop. Deze zal beslist niet voor het minste beginnen lekken. Ze zalft me keurig in en strooit er rijkelijk en naar goede gewoonte de babypoeder over. Ze plakt me dicht en geeft me moederlijk nog een kus tussen de luierrand en m’n navel. Ik voel dat het toch allemaal wat stijver zit. Minder soepelheid. Het is immers een dikke luier. En ja hoor, bij de eerste stap voel ik die dikke prop tussen m’n benen die het ‘losjes’ wandelen zeker niet zal vergemakkelijken. Het feit dat ze me een hele dikke gaf deed me al vermoeden dat ze niets liever, uit de ervaringen eerder die dag ook die dikke zou willen. Nog niet beseffend hoe het voelt om zoiets om te hebben en hoe oncomfortabel het wel zit. Ik kom haar gedachten tegemoet en doe haar met dezelfde zorg de Ultima om. Ze trekt een legging aan met een rok erboven met botjes onder. Helemaal mjammie. Zo valt het zeker niet op. Makkelijk voor haar. Ik kan niet zomaar een rok aandoen om die dikke kont te verbergen. Ik neem de meest losse broek, maar toch toch mag ik behoorlijk trekken om die dicht te krijgen. Ze stelt me gerust met “het valt best mee”. Een shirt die lang over m’n broek komt moet het allemaal nog wat beter camoufleren.

Een kleine knuf en we zijn ons kamertje weer uit. Tijdens de ontdekkingsreis door het dorp zagen we een leuke brasserie. We gaan er lunchen. Het is inmiddels al 13u. Aangekomen besluiten we eerst een aperitiefje te drinken. Dan wordt er nog een bordje soep besteld en hebben we elk de idee om een spaghetti te bestellen. Carbonara voor haar, bolognaise voor me. We delen een flesje wijn en bestellen er ons een fles water bij. Toegegeven, ik zie haar haastig drinken. 1 glas, 2 glazen. Net als deze ochtend. Alsof ze niet kan wachten om het droge gevoel in een vochtige om te zetten. Alsof ze per slok wijn, drie slokken water inneemt. Bij een gezellige babbel drink ik gewoon mee, op haar tempo. Want toegegeven, echt erg vind ik het niet dat ze zoveel drinkt. De spaghetti is gewoonweg subliem en ik rond af met een italiaanse koffie en zij met een thee.

Benieuwd naar wat we gaan doen zagen we een fietsenverhuurbedrijfje. Om langs de kustlijn wat te fietsen. Leek me helemaal geen slecht idee. Een frisse neus ophalen. En weg zijn we. Voor 18u30 moeten we de fietsen terugbrengen. Na zo’n drie kwartier voel ik als een echte luierjongen weer een aandrang. Geen probleem bedenk ik me. Ik heb toch een Ultima om. Ik laat het weer eens lopen. Maar zo vanzelfsprekend gaat het niet. Ik ben aan het fietsen. En het wil maar niet gaan. Ik stop even met trappen en moet toegegeven veel persen om maar een straaltje op gang te krijgen. Ze rijdt enkele meters voor me, draait zich om en snapt al helemaal waarom ik enkele meters achterop rijd. Ze lacht me toe. In mezelf stel ik me de vraag of zij dat ook zou kunnen. Ze is immers een vrouw en is dus anatomisch anders gebouwd. Ik kan me inbeelden dat als ik het moeilijk heb op een zadel, het voor haar helemaal onmogelijk is. Het blijft me een raadsel. Zo’n kwartiertje later komen we aan op een plek waar we besluiten om de fietsen langs de kant te laten en te voet langs de waterlijn verder te gaan. Om de 500 meter staat een strandhuisje waar je even op je gemak kan genieten van de zon en een snackje eten. Geregeld laat ik wat lopen. Indiscreet vraag ik haar of ik de enige ben die wat vochtig is. Ze daagt me uit met “voel even”. Evident vind ik het niet, onder een rok en een legging. Maar ik ga voor haar staan, knuffel wat en laat m’n hand zakken. Daar voel ik dat een “hard textiel” onder haar kleding maar ik kan niet uitmaken of haar luier nat is of niet. Ik laat de gedachte weg en we zetten de wandeling voort.

We besluiten wat te gaan drinken in zo’n snackbar. Aangezien men me met een lekkere koffie altijd wel kan verleiden kies ik deze keer voor een cappucino maar een cola erbij voor de frisse instroom in m’n keel smaakt me ook best. Zij bestelt hetzelfde maar vervangt de koffie wel in een thee. Ze fluistert me toe dat ze voelt dat ze moet poepen. Ze vraagt beschaamd of ze toch het toilet mag gebruiken. Ik knik afwijzend. Ik zie dat ze niet tegenpruttelt dus blijkbaar gaf ik het antwoord waar ze op hoopte. Eenmaal de glazen op zetten we onze wandeling voort. Inmiddels zit er al flink wat in m’n luier en voel ik hem zwaarder worden. Maar het is een Tena Ultima dus maak ik me geen zorgen.

We wandelen nog een half uurtje en dus besluiten we dat we rechtsomkeer terug richting fietsen gaan. 10 minuten voordat we aan de fietsen toekomen schreeuwt ze “Oh neen”. “Wat is er?” keer ik terug. “Wel, daarnet toen we uit de snackbar kwamen heb ik m’n luier helemaal volgepoept”. Dat was een ondeugende verrassing om te horen. Ik had er helemaal niets van gemerkt of geroken. Waarschijnlijk dat de zeewind er voor iets tussen zat. Ik vraag “wat is er dan zo erg aan?”. “We moeten helemaal terug fietsen en met dat zadel zal dat vuil zijn”. Ja knik ik met een glimlach.

We nemen de fietsen en keren terug. Als een voorzichtig luiermeisje fietst eerst enkele minuten rechtstaand alvorens zich over te geven aan het zadel. Ze zegt me enkele keren dat ze niet durft gaan zitten. Ik stel haar gerust dat ze dadelijk een mooie nieuwe en droge luier krijgt maar dat ze nu even een grote meid moet uithangen en gewoon zitten. Stilaan zit ze terwijl ik op haar gezicht kan aflezen hoe ze het aanvoelt. En ja, ik kan me wel inbeelden dat wat vuiligheid in de luier zowat alle kanten opgaat. Maar god, wat geniet ik van dit idee. Eenmaal toegekomen zegt ze me dat ze wel buiten blijft terwijl ik de fietsen teruggeef. Ze durft wellicht door de stank niet mee in de fietswinkel. Dat begrijp ik wel. Ze fluistert me “ik voel me een vuile en stoute meid, m’n luier plakt overal”. Ik geef aan dat we snel naar het hotel kunnen om haar wat droogs aan te doen. Verrassend genoeg knikt ze neen. Eerst nog een terrasje doen zegt ze. Stiekem geniet ze wel van dat vuile meidgevoel. Is het de onschuld? De stoutigheid? De vuile meidgedacht? Of wordt ze er gewoon lekker geil van om dit langer aan te houden? Ik heb er het raden naar maar het is sowieso ook haar weekend dus doen we nog een terrasje aan. Haar taaltje wordt wat stouter wat me doet denken dat ze eerder de geile en stoute kant opgaat. “Hmmm” kreunt ze discreet op het terras aan tafel en ze kijkt me aan “Ik ben nu hard veel aan het pissen”. Als luierjongen voel ik me nu wel heel klein en ik slik en word helemaal geil van haar woorden. Ik probeer me in te beelden wat ze voelt. Sjonge, wat wou ik op dat moment even dat ik haar was. Gewoon maar om te kunnen voelen wat ze voelt. Ik zie haar heen en weer wiebelen op de stoel om zeker te maken dat het een “vuile boel” is daar beneden in haar luier. Heel soms, als er net iets te weinig wind is ruik ik haar toestand. Gelukkig zijn we bijna alleen op het terras. Ik stel voor om naar het hotel te gaan. We betalen en zijn weg.

Nu heb ik toch wel een heel dikke en natte luier. Ik voel hem wat slobberhangen als ik rechtsta. Tegelijk bedenk ik dat die wellicht een pak meer moet slobberhangen bij haar. Eenmaal aangekomen op hotelkamer doe ik haar rok uit. Ik voel door haar legging dat ze met een heel volle luier loopt. De geuren kan ik weer niet als stank omschrijven. Ze helpen me eerder inleven in hoe ze zich voelt en storen me niet zo hard. Ik druk de luier wat tegen haar aan. Ik zit op bed, ze gaat op één been van me zitten. Wellicht omdat ze nog even het zadelgevoel wat dichter bij m’n leefwereld wil brengen. Ze beweegt wat op en neer terwijl ik haar helemaal zie genieten. Ze wil m’n hand nemen en binnen haar luier introduceren maar dat zie ik toch niet zitten gezien haar poeptoestand. Eenmaal ze doorheeft dat ik het niet wil lost ze m’n hand en begrijpt ze dat ik zoiets niet zie zitten. We knuffelen en rollebollen nog wat op bed. Ik met m’n volle luier, zij met haar overvolle luier. Na’n poosje zie ik haar hand in haar luier zakken. De poep doet haar blijkbaar niets. Ik zie haar masturberen. Ik laat haar volop haar gang gaan, en ik kijk gewoon toe. Ik geniet door haar te zien genieten. Ik zie haar nagenieten op het bed. Ik neem een handdoek en schuif hem onder haar door. Ik neem ook kuisdoekjes en een nieuwe, verse Tena Maxi. Als volleerde luierjongen doe ik haar luier los en begin aan de schoonmaak. Ik merk echter een grote ravage. De poep heeft zich werkelijk overal een baan gemaakt. In haar lies, over haar kruis, over de venusheuvel tot zelfs een stukje op haar onderrug. Lang duurt het niet want dat is onder andere waarom veel babypoeder leuk is. Het kuist vlotter. Ik neem ook even haar hand door met de babydoekjes.
Het luiermeisje krijgt een nieuwe verse Tena Maxi, rijkelijk gepoederd weer en met liefde verpakt. Ik zie een ongelofelijke staat van ontspanning bij haar. Ze koestert duidelijk de rust en de zorgen die ze krijgt. Net als een peuter. Ik krijg dezelfde behandeling maar ik heb geen poepluier dus gaat het allemaal een pakje vlotter. We rollen de vuile luiers op en doen hem in een plastiekzak die we goed en hard dichtknopen. We blijven even in de kamer en rekken de staat van rust en ontspanning uit. Naakt en met enkel de luier aan. Ze leest in bed in een magazine terwijl ik wat op m’n ipad bezig ben. Na’n kwartier neemt ze weer m’n hand vast en leidt ze bovenop de luier op kruishoogte. Ik voel weer een vlaag van warmte terwijl we elkaar aankijken. We hebben geen woorden nodig om van elkaar te lezen dat we helemaal ontspannen en voldaan zijn. Ik merk dat ze flink wat liet gaan.

Dit verhaal loopt hier door: Adult baby rollenspel

Het luiermeisje die haar luier overschat op weekend

Dit luiermeisje verhaal is een vervolg van het eerste hoofdstuk

Om 4u word ik even wakker omdat ik nodig moet plassen. Maar opstaan zal ik niet doen. Heerlijk om het gewoon te lapen lopen en meteen verder te slapen. Als een lief luiermeisje ligt zij zo mooi te slapen. Nieuwsgierig als ik ben voel ik even aan haar luier. Nog steeds even warm heb ik de indruk dat haar luier stilaan verzadigd geraakt. Zou ze hetzelfde gedaan hebben? Even wakker geworden maar de natuur gewoon haar gang laten gaan?

Het is 9u. M’n luier heeft nu een heerlijk gevoel. Het voelt alsof ik ingepakt wakker word. M’n hand glijdt over m’n luier en vind het helemaal zalig aanvoelen. Lekker dik. Ze ligt naast me op haar zij en ook wakker en met haar knie over m’n kruis en haar kruis tegen m’n dij. Ze komt op m’n buik zitten, geeft me een vrolijke zoen. Haar verzadigde luier op m’n buik voelt al wat zwaarder en verzadigd. De plakstrips van haar luier lijken door de nacht heen al wat losser te zitten. Ze glimlacht naar me. Ik voel het een pak warmer worden op m’n buik. Ik hoor zachtjes dat ze haar ochtendplas laat gaan. Sjonge, wat is die lang. Angstig kijkt ze me aan, vrezend dat ze de luier gaat lekken. Ik knipperoog haar angst weg. Haar luier lekt wat over m’n buik en voel het langs m’n zij richting matras. Gelukkig legde ik bij aankomst onder het laken een beschermer. Deze lekkage van haar luier windt me op. Het luiermeisje ziet dat ik ervan geniet en lijkt opgelucht dat ik het ok vind. Buig tegen buik knuffelen we wat verder. Ik draai ons om zodat ik op haar lig en laat ook mij volledig gaan. Ergens wist ik al dat ik ging lekken. En dat deed ik ook. Net zoals ik er leek van te genieten doet zij dat ook. M’n luier is helemaal verzadigd maar ze schuift haar hand in m’n luier. Kletsnat, zwaar en lichtjes ruikend. Het windt ons op.  Ze speelt wat in m’n luier.

Ze fluistert me dat haar luier vol is. Ik leid m’n vinger naar haar mond als een ssht beweging. Ik neem een Tena plus vast en wat babydoekjes, zinkzalf opnieuw en babypoeder. Ik schuif de Tena onder haar natte luier door. Maak haar plakstrips los en aanschouw kort en ongemerkt wat ze van van luier deed. Ik neem de vochtige babydoekjes En maak haar helemaal schoon. Ik rol haar luier op tot een ‘bolleke’ en doe deze in een plastic zak. Ze krijgt de zalf aangebracht. Opnieuw een dikke ‘toef’ babypoeder en de luier gaat dicht. Ze zegt me dat de droogte haar deugd doet. Waarna ze me een koekje van eigen deeg gaf en me dus ook een nieuwe luier omdeed. Ook ik kreeg een Tena plus luier om. Ze doet een leuke broek aan en trek me ook een jeans aan. We gaan ontbijten. We trakteren ons op enkele heerlijke croissants, fruitsap, een paar tassen koffie voor me en enkele tassen voor haar. Tijdens het ontbijt bespreken we wat we die ochtend gaan doen.

We besluiten om wat door het dorp te slenteren. Er zijn immers leuke winkeltjes en pittoreske plaatsjes heb ik gezien toen ik toekwam. We verlaten het hotel met een goede mantel en een sjaal. Het is herfstig zonweer. Na zo’n 40 minuutjes wandelen hebben we zowat de contouren van het dorp afgelopen. Klikkende babbels doden de tijd. Tijd om het centrum in te gaan. Ik voel al enkele scheutjes die ik helemaal in de luier laat gaan. Ze heeft het niet door raad ik. Simpele postkaartwinkeltjes tot een heuse koffie- en theewinkel, zelfs in de plaatselijke Casa houden we halt. We snuisteren rond. Ik schat dat ik elke 8 minuutjes een scheutje laat lopen. De luier blijft lekker vochtig en warm aanvoelen. Stilaan voel ik dat de luier zich wat vult. Heel comfortabel plassen is het niet meer want de Tena plus kan immers niet zo heel veel aan. Ze voelt wel lekker onder kleding want ze is heel discreet dat je zelf bijna vergeet dat je er één om hebt. Ik staak dus het plassen voor een tijdje. Op een gegeven moment, aangekomen op een plein zegt ze me dat ze nodig moet plassen. Kan ik best geloven na 2 fruitsapjes en 3 tassen koffie. Nonchalant zeg ik haar:” ga je gang”. Geconcentreerd kijkt het luiermeisje doelloos over het plein heen. Ik zie ergens een geconcentreerde opluchting dat na zo’n 18 seconden overgaat naar een grote bezorgdheid. Ze kijkt me aan en zegt me “sh*t, ik lek”. Ik zie haar de rest ophouden en vertel haar:”Als ze toch is overgelopen, waarom kwel je je zo?”. Ze repliceert:”je hebt gelijk” en daar gaat de ontspannende blik weer. De mantel zorgt ervoor dat niemand het ziet. Ze vraagt me “Wat’n stomme luier deed je me aan, kon je niets beter aandoen. En jij? jij dronk evenveel, heb jij geen problemen?” . “Wel, ik voel dat hij nogal vol is dus houd ik het verder op en ik deed je deze luier aan omdat ik wist dat zoiets wel kon gebeuren”. “flauw” zegt ze. “En bovendien mag je wat solidair zijn” zegt ze heel uitdagend en ook wat verwijtend. “Je hebt gelijk” keer ik haar terug. Ik ontspan me helemaal en doe me ook deze geconcentreerde doelloze blik aan. Controlerend vraagt ze me: “En? Gelekt?”. Ik knik bevestigend. Ze kan het niet laten om m’n woorden met de realiteit af te toetsen en opent discreet de mantelflap die de buitenwereld van m’n bovenbroek scheidt. Ik zie een stoute voldoenende blik.

Ik stel haar voor om snel naar het hotel te gaan zodat ik haar terug wat droogs kan omdoen. De gedachte dat ze met een ‘baggy’ luier loopt maakt me helemaal wild. Zelf vloekt ze onderweg vooral over de wind die een verkoelend effect over haar benen heeft. Eenmaal aangekomen op de kamer doet ze haar mantel uit. Ook ik doe dat. Met grappige natte broeken vliegen we elkaar in de armen. Ik duw haar luier hard tegen me aan. Ik voel de luier als een spons leeglekken en langs haar benen lopen. Haar lekken voel ik ook over m’n benen vloeien. Blijkbaar bracht ik haar op ideeën want ook mijn luier lekt over haar henen heen nadat ze m’n luier aandrukt. Helemaal vies doe ik haar luier uit. Deze is helemaal verzadigd. Ze duwt me op de grond. Ze staat naakt. En gaat over me staan met m’n middel vlak onder haar kruis. Ze hurkt haar en zet zich op m’n nat en verzadigde luier op m’n kruisstreek. Ze wrijft wat heen en weer met haar kruis tegen m’n kruis. Ze wisselt af met het betere handwerk waarop ze m’n luier helemaal rond m’n kruis masseert. Hier en daar lekt er wat meer. Ze buigt voorover en kust me op m’n mond. Zachtjes. Terwijl ze m’n hoofd wat op hol doet slaan voel ik het plots wat warmer worden in m’n lage-buikstreek. Ik weet wat het is, ik vind het heel ondeugend van haar maar kan me de gedachte niet loslaten dat het heerlijk is en kus rustig verder. Ze trekt me weer overeind. Wat een natte boel zeg. Ze doet m’n kleren uit behalve m’n broek en ze sleept me in de douche. Ze laat warm water lopen. Ik zeep haar lichaam in. M’n broek wordt helemaal nat en ik voel de reeds verzadigde luier alleen maar zwaarder worden door al het lopende douchewater. Nadat ik haar inzeepte spoelde ze zich af. Ze gaat op een hurkje zitten en doet m’n broek uit. Het warme water blijft lopen. Nu ziet ze een heel ongelukkige luier. Als een pro tapet het luiermeisje de luier af en begint ze me in te zepen. De stomende douche is helemaal wat ik me op een herfstige dag inbeeld.

Het verhaal loopt hier verder –>

Een weekendje met een luier en een luiermeisje

(Dit is een fictie).

Het is vrijdag. Daar staat ze. Na enkele mails spraken we af om op hotel een weekendje met een meisje in luiers door te brengen. We boekten een mooie kamer aan zee. Ze is wat verlegen. Ik stel haar voor om eerst wat te drinken zodat de tongen wat losser kunnen.  Ik bestel een cassis, zij een watertje.  Niet gemakkelijk om zomaar met een bijna-vreemde te praten over wat je voor iedereen angstvallig geheim houdt. Maar na het vinden van wat vertrouwen in elkaar kunnen we er meer omwonden over praten. Daar ontdek ik dat ze best wel een open geest heeft. Verzorgd lijkt ze tegelijk. Ze heeft een broek dat eerder een mengeling lijkt tussen een paardrijbroek en een legging. Met een rolkraagtrui erbij en laarzen lijkt ze stijlvol en tegelijk sportief. Een oesterparelketting en ditto oorbel vervolledigt het plaatje.

We spreken af om in dit weekendje nooit het toilet te gebruiken zonder toestemming van de ander.

Om het weekend meteen een kick-off te geven stel ik haar een wedstrijdje voor.
Het spelletje is zo ondeugend als dat ze simpel is. De eerste die nummer twee in zijn/haar broek doet verliest. Maar allebei zal het doen. Dit lijkt gemakkelijk? Laten we dan maar de spanning opdrijven door allebei gelijktijdig een laxerende zetpil te gebruiken. En laten we het eerlijk doen door deze elkaar toe te dienen, zo zijn we zeker dat we het kregen. Ze vindt het een vreemd voorstel en ergens twijfelt ze bij dit voorstel maar het intrigeert haar tegelijk wel. Ze overtuigt er zich van dat ze haar tegen de werking van de zetpil wel zal kunnen verzetten. Ze stemt ermee in. De verliezer geeft de winnaar nadien een kleine massage.

Om beurt gaan we op het bed liggen en verzekeren we er ons van dat we elkaar de zetpil geven. Ze doet het eerst bij me maar haar ondeugend kantje zorgt ervoor dat ze er me meteen twee geeft. Ik geef me natuurlijk niet gewonnen en doe het haar gewoon terug. Meteen nadat we deze krijgen toegediend doen we ons ondergoed en broek weer aan. Ze herhaalt dat ze toch wel immuun zal zijn voor de zetpillen.
We leggen ons allebei op ons bed. We vragen ons af als er iets op TV zou zijn. We zappen. Een reportage toont het verloop van een afrikaans ontwikkelingsproject. We kijken door gebrek aan iets boeienders. M’n buik rammelt een beetje, het gromt alsof ik wat honger heb. Maar ook bij haar hoor ik het niet veel later.

Ik voel de druk in m’n darmen wat opdrijven. Ik vraag haar of ook zij voelt of er wat in beweging is. Ze knikt bevestigend met een halfangstige blik. Ze vraagt zich af of ze wel had moeten instemmen met m’n voorstel maar tegelijkertijd vindt ze het best een avontuur om haar grenzen te verleggen.
Ik voel nu echt wel een aandrang om naar het toilet te gaan. Deze aandrang wordt in vlagen sterker en zwakt dan weer wat af. Wat ik wel merk is dat de sterkere vlagen steeds harder worden. Pijn doet het niet.

Ook zij zie ik wat minder comfortabel op bed liggen. Ik zie aan haar blik wanneer ze zich moet bedwingen en zie haar aanblik dan weer wat ontspannen wanneer ze een zwakkere aandrang krijgt. Het lijkt wel alsof elkaars darmen met elkaar hebben afgesproken dat wanneer ik eens m’n spieren moet opspannen, zij de hare weer wat mag ontspannen.

Ik krijg het lastig om niet aan een verlossende opluchting toe te geven maar voel dat het wedstrijdje nog alle kanten uit kan want ik zie dat zij evenzeer moet vechten om toch niet toe te geven aan de opluchting. Ze zegt me dat ze het nog moeilijk kan houden, ik stel haar gerust dat het bij mij niet anders is. Ik ga rechtstaan en naar haar toe. Bij wijze van elkaar te steunen neem ik haar hand vast. Ze staat ook recht en neemt m’n ander hand ook vast. Ze knijpt wat harder terwijl ik haar blik weer zie uitschijnen ‘dit wordt lastig maar ik wil me maar niet overgeven’, tegelijk geniet ze van haar drang om te winnen. Terwijl ik alles probeer op te houden, voel ik een beetje zich toch een baan te maken richting onderbroek ondanks m’n tegenwerking. Maar gelukkig niet veel. Ik zeg haar: “Oops, daar gaat een beetje’. Ze lacht maar een fractie van een seconde terwijl ze beseft dat doorlachen haar de wedstrijd zal doen verliezen en ze zet haar blik terug in competition modus. Ze voelt even aan m’n broek maar beseft dat ze nog zeker niet heeft gewonnen. Ze voelt niets. Ze knijpt terug in m’n hand terwijl ik lichtjes hoor dat ook zij wat weinig laat gaan.

Intussen wordt het bijna ondraaglijk en hoop ik dat ze het alle momenten opgeeft zodat ik het zo snel mogelijk ook kan opgeven. Ik zie ter hoogte van haar slaap een licht druppeltje zweet. Ik houd het echter niet meer en neem gerust vrede dat ik de massage zal moeten geven in plaats van te krijgen. Waarna ik haar zeg dat ik haar gewonnen geef. Ze lijkt gespannen tevreden. Ik los alles en ik vul m’n broek. Hoewel m’n gezicht boekdelen spreekt checkt ze toch even door aan m’n broek te voelen. Zodat ze zeker kan zijn dat ze zonder gezichtsverlies ook zichzelf mag ontspannen. En dat doet ze ook. Ik zie de opluchting zo op haar gezicht. “Eindelijk” zucht ze tevreden. Ik zie haar genieten van de last die letterlijk wegvloeit. Ik neem haar knuffelend vast. We staan nog steeds recht. Elk met een warme opluchtingsbrei in ons broek. Half trillend van de inspanning.

Ik positioneer m’n hoofd in haar nek. Ze fluistert me voldaan toe dat ze het eigenlijk heerlijk vond. Met haar hand glijdt ze naar de buitenkant van m’n broek. Ze duwt het zachtjes aan. Ik glij m’n lippen op de hare. We kussen helemaal intiem-sensationeel terwijl ik haar voldoenend gevoel zo voel doorstromen net zoals ze m’n voldoening helemaal aanvoelt. Ook ik glij m’n hand aan haar legging. Voelend aan de contouren van de nieuwe bobbel in haar broek. Er is een kleine geur die me doet twijfelen of deze nu vooral van mij of van haar komt. Afschuwelijk kan ik het niet noemen. Misschien omdat het wel van mezelf afkomstig kon zijn?

Ik voel haar m’n bobbel steeds steviger vastpakken. Terwijl m’n ene arm om haar onderrug slaat, neem ik ook haar bobbel langs de buitenzijde van haar broek vast. Ik beweeg ze traag van links naar rechts boven en onder en vraag haar terwijl of ze het lekker vindt. Ze knikt.
Ik duw haar het bed op en ga er langszij liggen. M’n hand glijdt over de legging tussen haar benen steeds meer naar haar kruis terwijl ik achter haar oren zachtjes aan kus. Ze neemt m’n hand vast en leidt me naar haar kruis. Ze trekt me over haar heen en glijdt ook haar hand naar m’n vochtig warme zitvlak. Ze neemt die langs m’n jeans stevig vast en kneedt het zachtjes aan. Ik sleur haar zodat ik deze keer onderaan lig terwijl ze op me ligt. Ik doe haar hetzelfde. Ik masseer haar poepbroek en voel wat uit haar slipje naar haar lies glijden, terwijl ik ook dat langs haar legging heen masseer. Ik zie haar genieten. Iets zegt haar dat het niet hoort om daarvan te genieten. Ze weet niet goed of ze meer geniet van het ondeugende of van de vlucht naar haar peutertijd, ze weet alleen dat ze er stiekem wel van geniet.

Terwijl ik lig vraag ik haar om op me te zitten, nog steeds met de legging aan. Ze zit met haar poepvlak op m’n kruis. Terwijl ze meer zit voelt ze heel wat bewegen in haar broek. Ze geniet van het stoute gevoel dat over haar heen gaat. Ook ik voel het bewegen en het windt me op te weten dat ze er stiekem wel van geniet. Ze beweegt haar poep over m’n kruis van links naar rechts en boven naar onder. De poep voelt ze ook tussen en over haar vagina heen glijden. Terwijl ze haar genot niet kan wegsteken vraagt ze me hetzelfde te doen. Ze gaat liggen, ik ga op haar kruis zitten en beweeg zacht maar met volledige voldoening heen en weer. Terwijl ik fantaseer over hoe het voor haar zou kunnen voelen, fantaseert zij over hetzelfde. Ik ga naast haar liggen terug. Met m’n ene been naast het hare, met m’n andere in een kniehoek van 90° over haar heen. We kussen nog wat. We trekken het deken over ons heen. We voelen ons stout terwijl we een rust voelen. We genieten na en drinken een stevig glas softdrank.

Net zoals een mama even in de broek van zoonlief kijkt om te zien of alles nog proper is, checken we even bij elkaar wat’n ravage er is aangericht. We besluiten eensgezind dat het leuk was en besluiten ons te wassen. We gaan de douche in en wassen het helemaal van ons af. Wanneer we klaar zijn stap ik uit de douche en houd ik me klaar om haar af te drogen. Wat droog, doet ze hetzelfde voor me. We gooien de vuile kleren in een plastieken zak die we goed dichtknopen. We gooien het later wel weg. We moeten immers wat te eten zoeken.

We kiezen verse kleren. Alvorens zich helemaal aan te kleden vraag ze me om op het bed te gaan liggen. Ze neemt een Tena maxi slip en schuift een deel onder m’n poep. Ze neemt er de tube zinkzalf bij en de babypoeder. Ze fluistert me toe dat ze geen ongelukken wil tijdens het eten samen met een knipoog en een subtiele glimlach. Ze wrijft de zinkzalf open, de geur doet me naar vroeger terugdenken. Ze strooit er nog rijkelijk babypoeder overheen. Ze plakt alles dicht. Ik voel de zalf tegen de luier en ruik subtiele invloeden van babypoeder. Heerlijk denk ik bij mezelf. Met dezelfde glimlach en knipoog fluister ik haar toe dat ik ook geen ongelukken wil. Ze gaat liggen, ik schuif er een tena maxi onder en zalf en poeder haar rijkelijk in. Ook zij kan zich niet ontdoen van die goede oude tijd waar de geur gelijk stond aan comfort, onschuld en veiligheid. Ik doe de luier strak dicht en verzegel het met een kus net onder de navel. Ze doet er een leuk rokje onder aan dat tot net onder haar knieën komt met dezelfde laarzen. Geen slipje. We overleggen voor het avondeten en komen uit bij een lekkere pasta. Net voordat we vertrekken drinken we nog elk twee grote glazen water. We slaan de deur achter ons dicht. Hongerig en voorlopig nog droog stappen we het restaurant binnen.

Het restaurant straalt gezelligheid uit en is goed gevuld.

Een aperitiefje en een glaasje wijn slaan we bij een vriendelijke bediening niet af. Bij het avondeten drinken we nog een groot glas water. We praten wat bij over de de poepervaring maar wijken vlot af naar wat we van werk/school doen. We hebben het ook over de laatste reis die we elk deden. Intussen smullen we van het slaatje en de steak. Zo’n half uurtje later gaan we over tot een dessert. Een creme brulé en een dame blanche nemen we. Tussen het gesprek door zegt ze me dat ze moet plassen.  Ik spoor haar aan om het nog even op te houden. Maar ook ik voel stilaan een nood komen. Ik meld het haar maar ook zij is geen jaknikster en wil dat ik het nog even ophoud. We besluiten om af te sluiten met een thee. Ze geeft aan dat ze wel nodig moet. Het restaurant is intussen nog maar voor een vierde gevuld, de achtergrondgeluiden van de andere babbelende mensen verzwakt. Ik zeg haar dat als ze nodig moet gaan, ze het maar moet laten gaan. Ik zie haar blik op oneindig komen en hoor stilletjes een sissend geluid toch wel 15 seconden aan een stuk. Ze zit nog steeds. Ze vraagt me beschaamd of de luier lekt want zo voelt ze het aan. Ik vertel haar dat ze even kort moet gaan staan en ik bemerk dat de luier alles goed opvangt. Ik zie haar genieten van het warme vocht dat haar luier zonet vulde. Ze nodigt me uit om hetzelfde te doen. Ik laat ook alles lopen. Ik voel de luier rond m’n kruis wat dikker aanvoelen. Het lekkend gevoel overweldigt ook mij maar ik vertrouw best wel op die luier. We vragen de rekening en betalen.

Voordat we opnieuw het hotel binnengaan besluiten we nog een klein blokje om te lopen. De vochtige warme luierpulp is goed voelbaar tijdens het wandelen en schuurt zachtjes tegen m’n kruis. Eigenlijk vind ik het heerlijk aanvoelen. We komen aan in het hotel. Gaan de kamer binnen.

Spontaan knuffelen we elkaar, wederom met tedere kusjes in de nek. Onze handen raken elkaars zitvlak en zachtjes overlopen we met onze vingers de contouren van de luier. We wrijven zachtjes over de luier en dan eens wat harder. We verschuiven onze handen naar het kruis en voelen doorheen de broek ook deze contouren. Op de een of andere manier kan ik het gevoel als veilig omschrijven, ondeugend maar veilig. Alsof je alle stress voelt wegvloeien. Ik trek m’n broek uit, zij doet dit ook. Ik ga in bloot bovenlijf. Ook zij zorgt ervoor dat we eigenlijk beiden alleen nog maar een luier aanhebben. Geïntrigeerd gaat ze op haar knieën zitten. Ze inspecteert m’n vochtige luier. Ze voelt eraan, ze ruikt eraan. Een mengeling van babypoeder, natte luier en zinkzalf overheersen. Ze gaat achter me staan. Haar hand tegen m’n luier gedrukt vraagt ze me of ik wat kan plassen. Terwijl ik plas voelt ze de temperatuur van m’n luier stijgen. Hij zwelt nog wat op. Ze slaakt een zucht van voldoening.

Traag komt ze voor me staan. Ze geeft me een uitdagende blik. Haar rug tegen m’n buik. Ze neemt m’n hand en begeleidt deze tot aan haar kruis. Het klamme vocht, de warmte die ik van haar lichaam in het luiervocht voel weerkaatsen. Kleine stoppels van haar laatste scheerbeurt en een ander vocht dat ik eerder als opwindingsvocht zou omschrijven doen me in de 7e hemel wanen. Ik wou dat ik deze tijd stil kon laten staan.
Ze duwt haar lippen tegen m’n lippen en met haar rechterhand neemt steunt ze m’n nek. Ik zie haar ogen sluiten. Ik geniet met haar mee en sluit de mijne ook. Ze plast een hele warme straal  door m’n hand in haar luier heen. Zoiets maakte ik nooit mee. Ik voel dat ze scheutjes schiet. Terwijl m’n hand in haar vocht baadt voel ik de vloeistof langzaam in de luier wegtrekken. Haar linkerhand legt ze op haar kruis, over de luier. We voelen beiden de warmte maar ook elkaars hand. Ook al scheidt de luier haar hand met die van mij. Helemaal heerlijk. Ik trek m’n hand stilaan weg. Ze protesteert en houdt m’n hand daar waar ze zat. Zachtjes aan stimuleer ik haar. Ik zie haar helemaal wegzakken van genot.  We besluiten te gaan slapen.

Ik zie dat ze geen aanstalten doet om me te verversen. Ik bedenk dan dat ze misschien wel in deze luier wil slapen. Alsof ikzelf eigenlijk niets liever heb neem ik ook geen initiatief om haar te verversen. We poetsen beiden onze tanden en kruipen het bed in. Zij aan zij en prutsend aan elkaars luier horen we elkaars gekraak van de luier. Ze fluistert me dat ze een heerlijke dag achter de rug heeft. Ik knik bevestigend.

We doen het licht uit. Ik knuffel haar nog wat en ga op haar liggen. We voelen elkaars luier tegen elkaar liggen. We kussen nog even.
We liggen terug naast elkaar, het licht is uit en elkaar aankijkend bevestigen we elkaar dat we beiden erg hard van deze momenten genieten. Een vlucht van de drukke alledaagse werksferen die een wellnessend effect op ons hebben. We realiseren ons dat we van veel geluk mogen spreken dat we van deze momenten ongegeneerd kunnen genieten met elkaar. Het gesprek voelt aan alsof we elkaar echt alles kwijtkunnen, nu we ook elkaars diepste fantasieën kunnen delen. Tijdens dit gesprek laat ik m’n blaas nog even leeglopen. Ik vermoed dat ze hetzelfde deed.

Ze gaat op haar zij liggen, ik houd haar in lepelhouding vast. Elke beweging onder het deken doen een walm van babypoeder opwaaien. Ik snuif en geniet. Onze ogen voelen zwaar en starten een diepe, deugddoende slaap.

Het luiermeisje verhaal loopt hier verder –>