Meisjes die ook graag luieren?

Ik ben nu al een paar jaar geïnteresseerd in luiers en ik kan het nog steeds niet beu zijn. Soms vind ik dat leuk en soms niet. Het is iets tussen mij en m’n fantasie. Ik kan zo genieten van het gevoel om een luier om te hebben, hem te gebruiken, eraan te denken,… Soms één keer per week, soms enkele keren per week en soms enkele weken niet. Raar hoe dat gevoel plots kan opkomen en verminderen.
Wat ik nog steeds jammer vind is dat ik deze voorliefde voor luiers voor mezelf moet houden. Met niemand over praten, het met niemand eens meemaken,… En dat vind ik jammer. Ik zou het enorm fijn vinden mocht ik in contact kunnen komen met meisjes/dames (18+) die ook een voorliefde voor luiers delen. Misschien heb je zelf ook eens de wens om het te delen met iemand. Erover mailen, praten, samen luieren,… Lijkt me fijn.

Dus mocht iemand dat iets lijken (enkel dames wel), laat eens een mailtje na. optimaliteit@gmail.com .
Ik ben zelf geen onknappe man van 31j en woon binnen de gent-antwerpen-brussel driehoek.

Tena Slip Super: Luiertest: Luiers voor volwassenen

Conclusie ****
De Tena Slip Super is ronduit goed te noemen. Ze is multi-inzetbaar wat betekent dat ze in de meeste omstandigheden aan je eisen zou moeten voldoen. Zowel voor binnenshuis als buitenshuis, overdag en ’s nachts kan ze tegen een stootje en doet ze waarvoor ze gemaakt is zonder je zorgen te hoeven te maken over sluitstrips, absorptie of discretie. Voor het hele zware of dikke luierwerk zijn er betere op de markt maar als allroundluier voldoet ze prima. Eén van mijn favorieten.

Uiterlijke omschrijving
Plastiek buitenlaag, groen motief overlangs, een tape landingzone voor de sluitplakkers.
Anti-lekrandjes en een gaaslaagje dat de luier helpt om droog aan te voelen. Verder is er een vochtigheidsindicator die aangeeft of de luier klaar is om verschoond te worden.

Geluid
Een kraakgeluid is subtiel aanwezig. Vooral de tape landingzone hoor je iets meer dan de rest van de buitenlaag. Dit maakt de luier geschikt voor gebruik buitenshuis.

Aanvoelen
De plastiek buitenlaag heeft een zacht aanvoelen. Je voelt er een lichte structuur in.

Draagcomfort
Eenmaal je de luier omhebt voel je een matige dikte of bevredigende dunheid dewelke je een soepele bewegingsvrijheid geeft. Nergens snijden de randen je huid. De luier voelt vrij snel na een plas droog aan. Toch lukt het om een volledig droge met een vochtige te onderscheiden louter door gevoel. De luier sluit goed om je zitvlak aan en gaat niet snel ‘slobberhangen’. Ook wanneer de luier goed nat is voel je de vochtige pulp zich niet allemaal overgeven aan de zwaartekracht wat het slobberhangen ten goede komt.
Kortom comfortabel.

Discretie
Het is een luier die je perfect onder je kleding kan dragen en waarbij je toch nog vrij discreet overkomt. Men zal niet snel raden dat je een luier omhebt. Toch is deze luier de limiet en nauwaansluitende kleding is dan ook niet echt aangewezen. Met licht losse kleding heb je geen probleem om jouw geheimpje veilig te bewaren.
Het kraakgeluid zal je zeker niet verraden.
Een luier die ik graag voor alles kan gebruiken. Zowel voor ‘binnendienst’ als ‘buitendienst’.

Absorptie
De absorptie is voor een matig dikke luier verbluffend. Je kan er in alle comfort 2 degelijke plassen in doen of één degelijke en meerdere kleinere. Voordat je dit deed hoef je je helemaal geen zorgen te maken wat betreft lekkages. Zonder zorgen plas je er dan ook buitenshuis in. Verraderlijk is wel dat je tijdens of de paar seconden na het plassen het gevoel krijgt dat de luier lekt. Maar dat is slechts een illusie. De opnamesnelheid mag misschien net iets hoger maar het enige dat hierdoor zal worden beholpen is het lekkagegevoel. 3 degelijke plassen worden wel alweer riskant.
Enkele minuten na het plassen al verkrijg je weer een relatief droog gevoel, toch weet je dat je geen verse luier meer omhebt.

Dikte
Dit is een matig dikke luier. Liefhebbers van heel dikke luiers gaan wellicht beter af zijn met de ‘heavy duty’ modellen van diverse fabricanten. Dik genoeg voor het leuke luiergevoel en dun genoeg om er discreet over te doen.

Sluitplakkers
De sluitplakkers plakken goed en dit dankzij de tape landingzone (een soort versterkt plastiek aan de sluitkant van de luier aan de voorzijde). Je kan de luier met een gerust hart nog eens opendoen en dan hersluiten. Hoewel deze nog steeds goed sluiten moet je beseffen dat je aanzienlijk wat plakkracht verliest. Een woelige nacht of een fikse wandeling zit er waarschijnlijk niet meer bij. Er zijn steeds 2 plakkers aan elke zijde. Ze doen goed hun werk en gaan niet spontaan loszitten. Na een woelige nacht kan het zijn dat de plakkers nogal wat rekken of dat er zelfs eentje het plakwerk opgaf. De 3 anderen vangen dit foutje foutloos op.

Na enige tijd omhebben
De absorptiepulp kan licht naar beneden zakken maar wellicht wacht je dan ook te lang met verschonen. Na een nacht kan het wel zijn dat de luier niet meer zo strak omsluit als toen je die aandeed. Toch blijft het een betrouwbare luier.

Voor overdag of voor de nacht
Deze luier doet het allebei goed. Voldoende absorptie en veiligheid voor een nacht en voldoende absorptie en veiligheid voor overdag. Dit is een allroundluier.

Foto’s

Zonder luier/Met luier

 Enkel luier

In ondergoed

Enkel Jeans

Gekleed

Meer weten over de tester en de testmethode

M’n geluierd weekend aan zee.

Afgelopen weekend ging ik naar Renesse. Een weekendje aan de Nederlandse kust. Ik pakte m’n spullen bijeen en besloot er ook wat luiers bij te doen: Tena supers, Tena Maxis en Tena Plus. En een luierweekendje werd het wel. Vooral aan het strand gewandeld met de hond. En voor het eerste van het begin van het weekend tot het einde volledig geluierd. Eerst deed ik de Plus om, zodat die niet te hard zou opvallen onder m’n kleding. Maar ach… Ik ben niet in België, kom wellicht niemand tegen die ik ken en wat kan het me eigenlijk schelen? Dus schakelde ik de dag na aankomst al om naar een Maxi. Met een losse shirt aan valt het best allemaal wel mee.

Naar het toilet gaan was dus een grote neen voor me dit weekend. En die gedachte deed me op de een of andere manier wel veilig voelen. Gewoon ontspannen, volledig. Maar een mens moet af en toe ook naar het groot toilet. Maar het kon me niet deren. Niemand was er, ik kende niemand en trok het me allemaal niet aan. Just me and my dog. Ik had op het strand net geluncht in één van die beachbars. Ik at op het terras. Vlak na de lunch voelde ik een aandrang ter hoogte van m’n vochtige luier. Ik dacht eerst ‘oei, wat nu’. Ik besloot recht te staan en te doen alsof ik naar het strand uitkeek. Intussen liet ik alles los en voelde een warme brij rond m’n billen vullen. Het laatste beetje hielp ik met een stevige pers. Voldaan leek niets leukers me dan rustig te gaan zitten, wetende dat alleen ik weet wat er aan de hand was, niet de andere gasten op het terras. Toen ik ging zitten voelde ik het warme over m’n poep spreiden. Maar toegegeven? Het voelde heerlijk. Lichtjes rook ik een vleugje en het is net als scheten: je duld geeneen behalve die van jezelf.

Ik besloot m’n wandeling verder te zetten met een toch wel gebruikte luier. Naarmate ik stapte voelde ik hier en daar wat bewegen en naarmate ik er m’n lunchcola’s in loosde voelde ik de brei ook zachter worden. Aangenaam wrijf ik nu en dan met m’n hand over m’n zitvlak. Zacht aanduwend, harder aanduwed. Stilaan werd het tijd om terug richting hotel te keren. Waar ik eigenlijk niet kon wachten om de mix in de spiegel te bekijken. Benieuwd of de typische kleur ook doorheen de luier te zien ging kunnen zijn. Alles bleef goed droog. En ja, subtiel kon ik zien dat het niet alleen om urine ging. Uit die luier, onder de douche… Mezelf wat bepoederd en hop, weer een maxi om. En zo ging het afgelopen weekend maar door.
Ik slaap immers zoveel beter in met een luier, licht bevochtigd om me heen.

Best leuk en doe ik beslist wel opnieuw bij een gelegenheidsweekendje.

Luier Attends Slip M10 Regular Plus: Een fantastische pamper

Je bent een luierliefhebber en dus vind je het fijn om nu en dan een luier aan te trekken. Soms gewoon om thuis lekker te luieren, soms om eens op stap te gaan. Als je op stap wilt met een luier ga je veelal op zoek naar een comfortabele luier. Hij moet dan discreet zijn, niet kraken, snel droog aanvoelen, wel wat absorptie zodat er geen ongelukken gebeuren, comfortabel zitten.

En dan heb je van die momenten dat je echt heel bewust de luier wilt meemaken. Dan wil je dat hij je elk moment doet herinneren dat je er een om hebt. Om maximaal van je luierervaring te genieten. De luier moet dan net doen wat een luierfabrikant niet wil dat het doet. Hij moet luid kraken, hij mag wat opvallen, je moet hem steeds voelen zitten en als hij nat is, dan wil je dat je dat voelt en toch mag hij niet gauw lekken.

De zoektocht naar de luier met een optimaal luierbewustzijn heeft me veel tijd in beslag genomen. Ik koop m’n luiers altijd bij Save.
Het leuke aan Save is dat je gemakkelijk luiers kan proberen door ze per stuk te kopen. En bij Save hebben ze het grootste assortiment dat ik ooit zag. En dus kocht ik zoveel mogelijk luiers in de maat medium omdat ik op zoek was wat nu de fijnste luier is. Zowel wanneer je een comfortluier zoekt als wanneer je een echt pampergevoel zoekt.

En dat pampergevoel met dat natte, klamme, kraakvolle gevoel verkreeg ik het meeste bij de Attends M10 Regular Plus. Een hele mond vol.
Tijdens het schrijven van dit artikel heb ik hem ook aan. Hij is ook al behoorlijk nat. En mensen, wat een lekkere luier is me dit.

Bij elke beweging hoor ik het luider-dan-bij-andere-merken nostalgisch gekraak van de luier. Bij het omhebben is hij dermate uitgesneden dat ik hem zowel liggend, als staand als bij elke wandelbeweging hem in m’n lies strak voel aanspannen. De sluitstrips kleven behoorlijk laag op bijna lieshoogte. Doe ik m’n benen wat wijder, dan beweegt de luier in z’n geheel over m’n lichaam. Klem ik m’n benen tegen elkaar dan voel ik een leuke onregelmatige pulp.

Al van bij het eerste vocht voelt de luier klam en vochtig aan. En nu er wat meer (maar verre van verzadigd) vocht is gaat hij lekker achteraan doorhangen. Niet vervelend doorhangen zoals een Tena luier (raar om te verwoorden) maar je voelt veel bewuster dat je een luier omhebt.
Terwijl je met een Tena gerust nog een half uurtje zou kunnen gaan joggen is het met de Attends uit den boze.

En als je ook nog eens aan je pamper voelt of erover wrijft voel je heel zacht plastiek. Doorheen het plastiek voel je pulpklonters wat je nog meer doet voelen dat je een luier omhebt.

Eigenlijk allemaal eigenschappen die een hedendaagse luier niet zo mogen dragen omwille van het draagcomfort maar een heel klein deel van de bevolking vindt hem beslist heel leuk om nog eens de nostalgische tijden van toen te herbeleven.

Deze is heerlijk en ik raad het aan voor al wie eens wat afwisseling wil tegenover zijn vertrouwde comfortabele luier.