Meisjes die ook graag luieren?

Ik ben nu al een paar jaar geïnteresseerd in luiers en ik kan het nog steeds niet beu zijn. Soms vind ik dat leuk en soms niet. Het is iets tussen mij en m’n fantasie. Ik kan zo genieten van het gevoel om een luier om te hebben, hem te gebruiken, eraan te denken,… Soms één keer per week, soms enkele keren per week en soms enkele weken niet. Raar hoe dat gevoel plots kan opkomen en verminderen.
Wat ik nog steeds jammer vind is dat ik deze voorliefde voor luiers voor mezelf moet houden. Met niemand over praten, het met niemand eens meemaken,… En dat vind ik jammer. Ik zou het enorm fijn vinden mocht ik in contact kunnen komen met meisjes/dames (18+) die ook een voorliefde voor luiers delen. Misschien heb je zelf ook eens de wens om het te delen met iemand. Erover mailen, praten, samen luieren,… Lijkt me fijn.

Dus mocht iemand dat iets lijken (enkel dames wel), laat eens een mailtje na. optimaliteit@gmail.com .
Ik ben zelf geen onknappe man van 31j en woon binnen de gent-antwerpen-brussel driehoek.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *